Në mal pranë njëpromontories më të bukura të gjigand Krimesë hacked kaluar

Për turistët e zakonshëm dhe vendasit rrugën për në det në Fiolent fundit
u bë ekstreme. Pronarët e vendpushimet fqinje kudo bllokuar pasazhe
në ujë, dhe kohë të lirë, që ata nuk jetojnë, ne duhet të hidhem në
shtigjet e ngushta, pushim rrezikuar. Por, për njerëzit dhe të siguruar të malit
nuk mund të jetë një pengesë - këtë vit në zonën e rezultuar në Fiolent madhe
punës dhe hapi kalimin nëpër shkëmbinjtë në det. Prerje shkëmb të motivuar
qëllim të mirë - për ta bërë të gjithë të lehtë për të zbresin në ujë. Por Sebastopol
Ambjentalistët besojnë - natyrën piktoreske kursyer për të ngritur krye
qytet tjetër mbyllur për riche Nouveau. Jo shumë kohë më parë në arkitektonike Krimese
revista tashmë kanë shfaqur searchlights krejtësisht të egra, si për të ndërtuar e mbrojtur
territorin. Nëse ata janë të mishëruar në jetën, pjesën më të madhe të territorit
Rezervë për trillet e "çantë të parave" do të mbështjellë thjesht në konkrete.
- Ne nuk mund të zhvillojë një zonë të civilizuar rekreative - indinjuar
Dashura Sestak, një anëtar i organizatës qytetit Sevastopol të Ukrainës
Shoqëria për Mbrojtjen e Natyrës. - Ku tani u shfaq në shkëmbinjtë kalojnë para
Pushkë ishte shesh lojërash e DOSAAF komunitetit lokal. Thyen më vonë në tregun e makinave.
Dhe vitin e kaluar filloi gërmimet kolosale - buldozerë gërmuan
ditën dhe natën, dhe të rregulluar përfundimisht boshllëk të madh. Rock hedhur në det,
të mos shpenzojnë para për eksportet. Dhe kjo është zonë e mbrojtur, ku çdo
stroyraboty - vetëm për të ruajtur objektin dhe me lejen e Ekologjisë
dhe burimet natyrore. Në vrimë, e cila u shfaq në afërsi Fiolent në Sevastopol
menaxhimin e mjedisit janë të vetëdijshëm, por të argumentojnë se kjo nuk është e mbrojtur rock.
- Passage filloi ndërtimin në zonën bregdetare mes Cape Fiolent
Kozak Bay, dhe në fund të vitit 2008, - thotë Elena Tarasyuk, një punonjës
Agjencia e mjedisit të Sevastopolit. - Me aq sa di unë, ky vend
nuk janë përfshirë në fondin rezervë të mjedisit. Megjithatë, çdo punë duhet të ketë qenë
pajtohem me kontrollin tonë. Nuk mbaj mend nëse ishin dhënë leje
në uljen poshtë shkëmb. Dhe ne nuk mund të ndalojë - atë punë ekoinspektsii.
Para zbatimit të disa projekteve në të egra nuk ka arritur akoma Fiolent, por një herë
kalimin në det ka shkurtuar - për të siguruar që nuk do të zhvillojë një ndërtesë të madhe.
Blogosferën Lucy: "Nuk ka kush dhe çfarë banojnë, të gjitha mungon
ndjenja qenie njerëzore. Mishërimi i egoizmi, lakmia, dhe korrupsionit.
Ka një formë e një njeriu, përfshirë ndoshta në jetën politike të Ukrainës,
ka burime të mëdha financiare. Ajo ka asnjë konceptim të bukurisë,
peisazhet, natyra, dhe për këtë arsye Crimea së shpejti do të gjymtuar përtej njohjes "
svetlana1234: «Unë jam një të them se natyra e saj do të marrë, dhe do të mbetet
ka disa brirë dhe këmbë, unë jam i sigurt familja e tij nuk do të shkojnë atje, dhe le të këtyre
shkoni dhe të presë mbi ta do të bjerë, siç ndodhi së fundmi në Kutch -! humbur "
anfissa: «Nightmare, çfarë po ndodh, atëherë, njerëzit me të vërtetë
për sytë vetëm sillen bucks, kjo është shkalla në të cilën x nuk duhet dashuri
qytetin e tyre, që kështu që shpërfytyrojnë »[http://i.domik.net/_xmlimg/xml_14b928fd758d6d8a11cb66cd1ef060fd014425c2.png
] Këtu është kalimi i shkëmbinjve ekonomike latuar në rezervë
pranë Cape Fiolent

Share This Post: