Departamenti i Investimeve Vietnam pret një rritje të mprehtë të numrit
zhvilluesve të huaj, të cilët do të zhvillojnëtë vërtetë turistik segmentin e pasurive të
në vend.

Sipas shefit të Departamentit të Investimeve Thang Fang Hu , të huaj
investimi në pasuri të patundshme është mjaft i madh : për momentin në Vietnam
realizuar rreth 300 projekte me vlerë 33 $ 9 miliardë , megjithatë ,
këto shifra mund të rritet ndjeshëm pasi vendi ka
125 plazhe me gjatësi të përgjithshme prej 3260 km , shumë prej të cilave janë të parealizuara
zhvillimit të pasurive të patundshme të mundshme . Fushat më premtuese të z. Thang
quajtur shtrirje të bregdetit në mes të krahinave dhe Kuangbin Ninthuan dhe
Deltat e Kuq dhe Mekong , raportet Wire Pronës . Disa ekspertë argumentojnë
se prona turistik në Vietnam gëzon kërkesa të qëndrueshme , madje edhe
pavarësisht nga çmimet relativisht të larta .","

Share This Post: