Si për të blerë një makinë , në qoftë se nukpara për të blerë të mjaftueshme , dhe kredi shumë të
shtrenjtë ?

Blej një makinë sot mund të jetë për shkak të zero krediti ose blerjen
nëpërmjet avtogruppu. Megjithatë, këto kredi mund të jetë mjaft e rrezikshme për
portofolin tuaj. Mbi mundësitë e kreditimit të tilla mësuar "Prostobank
Consulting ". Blerë një makinë - një temë shumë interesante, dhe shumë
bankat dhe nonbanks mburremi "të mirë"
kushteve në mënyrë që të ju ndihmojë të kuptojnë ëndërr. Pavarësisht nga rënia në shitje
dhe prodhimin e botës avtobrendov, tregu ende të ofrojë kredi
programit. Dhe ajo që është më interesante, së bashku me kredi e makinave për 25-30% në vit
Ka pasur edhe zero kredive (kredi me 0% prill). Nëse ju shikoni
për të ulur tregun e huadhënies, bëhet e qartë nevoja për të
shërim. Shitjet vëllime ra ndjeshëm, jo ​​vetëm tregtarët shesin
aksioneve të vjetra, por edhe të reduktuar rëndë blerje të automjeteve të reja për shkak të
jashtë vendit. Të gjithë këta faktorë negativë janë të lidhur direkt me një rënie katastrofike
fuqi blerëse dhe një rënie në kërkesën për jo-esenciale.
Së bashku me inflacionin, si dhe një rritje korresponduese të çmimeve - blej një
madhësisë është vetëm një "mirazh" për ata që ëndërrojnë për makina.
Për të ringjallur në treg për shitjen e makinave, prodhuesit kanë filluar të "pirë e të ngrënë"
tregtarët e saj dhe të krijojë programe për të target kreditë e financimit
produkteve. Për tifozët e "balls" Tani, shitësit shumë janë të gatshëm të
ofrojnë shërbime falas për makinat e tyre dhe madje edhe pagesën e sigurimeve
në makinë. Gjithashtu sot ju mund të merrni një kushte mjaft të mirë të kredisë
të markave të ndryshme të makinave, duke përfshirë: Renault, Toyota, Nissan
dhe një numër të makinave dhe të prodhimit të brendshëm rus. Programet e tilla
kanë disa përparësi, dhe më shumë njerëz dhe më shumë të marrë makina
një tregtari të drejtpërdrejtë për kushte më të mira se sa në rastin e kreditimit të individit
marrë banka me vendimin e mëvonshme të "zgjidhjes" me sallon. Tryezë
1. Kushtet e kredive auto zero * Car bëjnë Renault Nissan
Toyota Chevrolet, Opel, AKI Lada, ZAZ Tavria, ZAZ kreditimit afatgjatë Slavuta
muaj. 0-24 0-24 0-24 0-60 0-84 Norma e interesit në vitin e parë,% pa
0% 0% 0% 0% 0% norma e interesit dhe një vit të dytë,% vjetore 0% 0% 11 50%
24 90% 24 90% 50% 50 Poshtë% 50% 50% 50% pagesë tarifë të përpunimit të
2, 5% 2 5% 2 5 5% 99% 5% 99 mujore Asnjë tarifë Asnjë
Asnjë 0 99% 0 99% e metodës pensioni e shlyerjes / pensioni në pjesë të barabarta / barabarta
aksione pensioni / pensioni në pjesë të barabarta / pensioni në pjesë të barabarta / barabarta
aksioneve të Hull Associated sigurim të plotë, Hull plotë CTP, CTP
byk e plotë, CTP (riparime sigurimi vetëm qendrat e shërbimit e autorizuar nga
Toyota shitje) Life Insurance (3%), Hull, CTP Life Insurance (3%)
Hull, CTP kosto shtesë në regjistrimin e automjeteve të shtetit
Regjistrohu ndalimin e tjetërsimi i pasurive të luajtshme - një kohë UAH 100.
Sigurimi KASKO në - në varësi të shoqërisë së sigurimit të zgjedhur, të akredituar
Bankës. Sigurimit të përgjegjësisë - 250-800 hryvnia (çdo vit).
Noterit shërbime - nga 500 UAH. (Single). Regjistrimit të automjeteve në shtet
Regjistrohu ndalimin e tjetërsimi i pasurive të luajtshme - një kohë UAH 100.
Sigurimi KASKO në - në varësi të shoqërisë së sigurimit të zgjedhur, të akredituar
Bankës. Sigurimit të përgjegjësisë - 250-800 hryvnia (çdo vit).
Noterit shërbime - nga 500 UAH. (Single). Regjistrimit të automjeteve në shtet
Akuzat e regjistrit të pronës së luajtshme - një kohë UAH 100. Sigurim
Hull (vetëm në kompani KS "AXA Sigurimeve") - nga 5,67% (vjetore)
të vlerës së makinës. Sigurimin e përgjegjësisë (ekskluzive
kompania SC "AXA Sigurimeve") Noter shërbime - nga 600 UAH. (Pasi).
3% të frikës. , jeta pullë detyrë, noteri publik frika 3%. , jeta pullë detyrë, noteri
Kompania huadhënës "Banka INDEKSI" CJSC "INDEKSI Bank" CJSC "INDEKSI Bank" OJSC Astra
Banka e Bankës Astra Kushtet Shtesë Përveç modeleve dhe simbol Kangoo Vjetër
Në Corolla, Camry, kredi LC-120 0% është e mundur, kredia dhënë
për 24 muaj. Modelet e tjera janë kredituar në 0% skemën deri në 12 muaj
* Të dhënat si të 2009/08/25, bazuar në faqet zyrtare të shitësit
dhe përfaqësuesit rajonalë Siç mund ta shikoni, ofron një mënyrë të drejtë
tërheqëse: një kredi zero, zero në rastin e pagesë të tepërt për të përmbushur afatet
kreditimi (duke përjashtuar kostot shtesë) të garantojë, dukej
kanë, të cilësisë dhe të ardhmen e makinave të volitshëm pronari. Të gjitha në kthim:
konsumatori merr në makinë, një tregtar makinë merr një marrëveshje, banka - rregullt
pagesat për kredi e makinave. Në këtë rast, vetëm mund të pyes veten
dhe që i paguan të gjitha interesin e institucionit dhe tarifat (pas të gjitha, siç e dini,
bankat nuk veprojnë në një humbje, dhe burimet për bankat tani janë shumë kosto
shtrenjtë). Për të kuptuar autorësinë e pagesave shtesë '
dhe se çfarë duhet të mendojnë në lidhje me përfitimet e transaksionit. Ky përfitim, natyrisht,
të marrë një tregtari makinë që përpiqet për të zbatuar planin e para prodhuesi
makina e se markë, të cilit ai është përfaqësuesi rajonal. Në qoftë se
referohen statistikave të çmimeve zero-ofron kredi në treg,
ne gjejmë se "zero" e kredisë është dhënë për jo më shumë se 2 vjet
(24 muaj). Gjatë atyre 24 muajve, banka merr rregullisht "interesa"
por jo të kënaqur me të apasionuar pas makinave huamarrësit-, dhe me një organizatë që ka zbatuar
mjetet e transportit. Ajo rezulton se heqja e shitjes dhe shërim të tregut,
kompanitë janë të gatshëm të paguajnë vetë interesit të kredisë në vend të një blerës.
Është me të vërtetë një lëvizje të paprecedentë, të cilat thjesht "mëkat" jo për të përfituar.
Dhe në qoftë se ju keni 50% të vlerës së makinës, ajo është shumë e favorshme
koha për të blerë "kalë hekuri". Zero kredi dhe "lures"
për të gjithë dashamirët e tyre të lirë, por mund të përmbajnë "grackat"
e cila është marrë parasysh. "Shpesh," zero "tarifa është jo më shumë se reklamat
veprimi, ose nënkupton ekzistencën e taksave "të fshehura" "- na tregon
Valery Oleinik, Zëvendës-Kryetar i Bordit të AB "Diamantbank." Paraprak
llogaritjen e interesit të kredisë mund të duhet të shtrihen në shpatullat e pronarit
automjeteve në formën e pagesës "ekstra" mujore e taksave komisionit
për kredi, ose, për shembull, tarifat për vendosjen e fondeve
për të shlyer kredi nëpërmjet bankës të holla. Pra, rezulton se kredia e
si ajo është zero, por komisioni e rregullt (si bazë për llogaritjen e tyre mund të
të jetë shuma e kredisë (!)) rregullisht të mbulojë interesin e zakonshme bankare.
Një fjalë e këshilla për t'ju ndihmuar të ruajtur "paqen e brendshme"
dhe "shëndetit financiar": ajo është gjithmonë tërësisht të lexuar kontratës së nënshkruar
dhe të mos hezitoni për të sqaruar mekanizmat e pagesës së kredisë dhe vlera e të gjitha "yjet"
(Nëse ka). Sepse organizata bankare nuk kanë autoritet për të zgjeruar
"Kredi Zero", në mungesë të statusit të organizatave bamirëse,
dhe, kështu, menaxheri i bankës ka rënë dakord me mirësi për të shpjeguar për ju që do të
kompensuar për ardhurave të humbura në bankë. Për tifozët e "seksit Group"
Në lidhje me atë, ajo që për ata që nuk kanë para të mjaftueshme për paradhënie 50% për
marrin "zero" e kreditit, dhe një dëshirë për të lënë radhët e këmbësorëve nuk
gjumë, bisedoni me avtogruppah ashtuquajturat. Ato përfaqësojnë
një kryq në mes të një llotari dhe kthimit të kredisë koston e makinave.
Deri më sot, ka organizata që do t'ju ofrojnë
blej një makinë me vetëm 3% m (!) pagesën fillestare. Organizata të tilla
krenari e quajnë veten "avtogruppami" apo "grupe të ndihmës sociale." Midis
Avtoplan këto organizata "," Avtotak "dhe" USP-Group ". Organizatat ofrojnë
vetëm 3% të vlerës së makinës dhe të paguajnë rregullisht detyrimet (të gjitha këto
pagesave, sipas menaxherëve, janë marrë parasysh në pagimin e vlerës së principalit të makinave).
Kontributet, të cilat ju duhet të paguani çdo muaj, nuk janë aq të mëdha,
dhe ryshfet se ato të organizatës. Për një besnikëri të rregullt - ju jeni një "shumë të
shpejti "do të bëhet pronar i një makinë të mirë apo të mesme-buxhetore
klasë. Në të vërtetë, në fakt, çdo gjë duket shumë e mirë
dhe interesante. Po të mos ishte për sistemin e shpërndarjen e brendshme të makinave shumë.
Në "Avtoplane" ju duhet të "fitosh", makina e tyre me anë të një llotarie
dhe "topin" e kredisë. Nuk është e përjashtuar se ngjashmëria e kësaj skeme
ka një "Avtotak" (nëse i kushtoj vëmendje, që në fakt është e njëjtë
organizatë e krijuar nga disa kompani të «AICE Ukrainë"). Kompania "USP-Group"
vepron në një sistem të ngjashëm (përfshirë një pagesë të vogël poshtë,
pagesat mujore dhe të presin për makina). Në mënyrë tipike, këto kompani
gjithmonë kanë një marrëveshje të mirë-përgatitur ligjore, nënshkruar nga
klientit, i cili i mbron ata nga kontestet. Kreditë jepen
për 10 vjet, dhe pagesë të tepërt do të jenë në 1, 5-2 herë. Shqyrtime dhe "rekomandime"
në këto organizata është shumë e përfshirë dhe në faqet e www.prostobank.ua
. Por si gjithmonë, është e dobishme të kujtojmë se "drekë pa pagesë" mund të
të jetë vetëm në një mousetrap, dhe zakonisht vetëm për një mouse dytë. Nëse ju
nuk duan të jenë peng i sistemit dhe të ecin deri në momentin
ju vijnë në një pasuri të paparë në një makinë - është të bëjë një zgjedhje
në drejtim të skemës "transparent" kredi me bankat. Pra, kjo do të jetë më i besueshëm, më të sigurtë
dhe më të shpejtë. Testuar nga shumë konsumatorë të këtyre "avtogrupp." Tryezë
2. Sugjerime për blerjen e një makine nga kredi opsionet avtogrupp
AVTOPLAN AVTOTAK parapagimi 3% 3% 1,485% e pagesës mujore 1,354%
Periudha e kredisë 10 vjet 10 vjet

Share This Post: