Sergei Bezborodov , president i Q- tec , tha se grupi i Rusisë
Investitorët bleu një qytetar francez rreth 400 hektarë tokë në La Chaume (në
70 km nga Nice dhe 8 km nga qytetiAntrevo ) .

Sipas Bezborodov, një projekt i kompanisë së tij erdhi me ftesën e financier
Vladimir Sirotino, e cila përfaqëson interesat e pronarëve të tanishëm
tokës dhe është partneri drejtues. Sirotinskiy konfirmuar këtë, por për të zbuluar
investitorit dhe shitësi nuk pranoi të tokës. Them, tha ai, pesë dhe
jo vetëm nga biznesmenët rusë. Ato janë, sipas Bezborodov, jetojnë në Rusi,
por ndërtimi nuk e bëri këtë. Investoni në krizë të rrezikshme të pasurive të patundshme
dhe kjo është një nga arsyet pse investitorët duan të qëndrojnë inkonjito deri në fillim të
projekt, shpjegoi një burim i afërt me pjesëmarrësit në projekt. Projekt
Dy javë më parë, u paraqit në autoritetet lokale, tha kryetari i krishterë Antrevo
GATTI, duke shtuar se atraksion turistik nuk kishte marrë ende lejen e lartë
autoritetet. Harmonizimi i dokumenteve do të zgjasë rreth gjashtë muaj, thotë Sirotinskiy.
Q-TEC do të bëjë zhvilluesi i projektit, konceptin e zhvillimit të një francez
Arkitekt Jean-Michel Wilmotte (përfaqësuesi i tij e ka konfirmuar këtë). Tani
territorit është një rezervë e natyrës me disa ndërtesa të shekullit XVII.
Pronarët e rinj, sipas Bezborodov, plan për të krijuar një vendpushim i vetmuar:
"Vendi i meditative, natyrisht, kjo do të jetë një klub privat të orientuar nga
mbahen nga burrat. "Një e treta e tokës do të ndërtojë frantsiyaDeveloper sugjeron
që do të shkojnë për ndërtimin e rreth 120 hektarë, zona do të ndahet në disa
zona: një nga pikat më të largëta të vendosura hotel Boutique, 50-70
dhoma, disa vila të shtrenjta në kodër (me vlerë 5 milionë euro)
dhe apartament qytet (100 shtëpitë për rreth 1 milion euro). Ajo gjithashtu merr
ndërtimin e fermës, stallat luksoze, një banjë dhe observatori. Rezultatet do të ngrihet
rreth 100 000 km katrore. metra e pasurive të patundshme, minimum investimi vlerësimet Bezborodov
prej 200 milion euro, "Do të jetë investitorët e kapitalit. Por ne nuk mund të vendosë
dhe huamarrjes. "Ai pret të qytetit do të ndërtohet
për shtatë vjet. Ekspertët befasuar nga zgjedhja e një investimi. Senior
nënkryetar i Knight Frank Zakrevsky Andrew "nuk është objektivi shumë e qartë
segment të projektit ": që të shesin shtëpitë e shtrenjta, 70 km larg bregut," është e nevojshme
për ta provuar. "turistik do të jetë e orientuar jo vetëm për rusët, por në tërësi
Evropë, thekson Bezborodov. "Evropianët kanë një blerje tjetër stereotip
Real Estate: ata e shohin atë së pari si një investim dhe të shtrenjta
blerjet janë bërë në vendet portreti ", -. objekte Zakrevsky Projekti ka
mund të ndryshojë, thotë Sirotinskiy.

Share This Post: