Shefi i Sekretariatit Ulyanchenko Vera presidenciale zhvendoset në tren
nga mjeti , me qëllim për të kursyer kohë dhe para.

Kryetari i PS tha se ajrit në mbrëmje kanalit televiziv ICTV. "Në të vërtetë,
udhëtojnë me tren për të Khmelnytsky për mua (duhet të jetë, - ed.) 84 UAH. Imagjinoj
veten e tyre, për të çuar 340 makina kilometra, dhe pastaj një tjetër dhe të gëzojnë më parë
makinë - ajo sigurisht kursen. Megjithatë, ai kursen jo vetëm
të holla, ai kursen kohë. Sepse udhëtimit me tren,
për shkak të shpejtësisë të saj, më shpejt se të udhëtimit me rrugë, sidomos rrugët,
janë rindërtuar, "- tha Ulyanchenko Ulyanchenko shkoi.
një vizitë në rajon Khmelnitsky në tren, kur ajo është e theksuar
që udhëtojnë me tren - kjo nuk është një ngjarje e-off. "Dhe në aspektin e nën-financimit
Sekretariati presidenciale sot ... kjo është largimin sot një problem serioz ",
- Përmblodhi kreu i Sekretariatit presidenciale. Gjithashtu, në një intervistë me kreun
Sekretariati presidenciale Ulyanchenko Besimi nuk përjashton që marrëveshjet
midis dy fraksioneve të mëdha në Rada Verkhovna për miratimin e shtetit
2010 buxhetit. "Sot nuk ka informacione të tilla që mund të
me marrëveshje ndërmjet dy megafraktsy buxheti është miratuar. Për shkak se ajo është e dobishme
këto dy fraksioneve, i cili kohë më parë të bashkëpunojë dhe të demonstrojë të tilla
në një qëndrim të përbashkët ", - tha ajo Ajo gjithashtu deklaroi se vendimi.
Gjykata Kushtetuese (CC) mbi ligjin e përditësuar në zgjedhjet presidenciale në Ukrainë
nuk ndikojnë në procesin zgjedhor. "Unë nuk mendoj se shqyrtimi i individit
nenet e këtij ligji do të ndikojë në procesin zgjedhor ", - tha ajo.
Ulyanchenko theksoi se Presidenti ukrainas Viktor Jushçenko ka deklaruar antikushtetues
nene të veçanta të ligjit. "Presidenti tha se kurrë nuk heqjen e ligjit
e zgjedhjeve ", - tha ajo Recall, 17 shtator, Presidenti.
Viktor Jushçenko kritikoi ashpër politikën fiskale të qeverisë, duke e quajtur
joprofesionale e saj dhe jo duke luftuar me krizën, dhe anasjelltas - thellimin e
atë. Burimi: Interfax-Ukrainë, LIGABusinessInform

Share This Post: