Shitës të këtij pasurisë super të shtrenjtë e vërtetë ështëAdnan arabe biznesmeni
Khashoggi , dikurnjeriu më i pasur në botë.

Vilë , e ndërtuar në stilin e fiorentin Palazzo , është e vendosur në Kanë.
Ajo ka 16 dhoma gjumi, disa dhoma të jetesës dhe kuzhina , dhoma ngrënie , bibliotekë,
kopshti dimër dhe një dhomë mysafir. Sipërfaqja e përgjithshme e shtëpisëmaster është
10 mijë metra katrore . m. Në zonën përreth të madhësisë së 11 hektarë të vendosura
disa shtëpi për mysafirët dhe stafin ,garazh për gjashtë makina , një pjesë të madhe
pishinë dhe shumë burime dhe skulptura kopsht , sipas Estalker Real .
çmimi i shitjes vilë është 180.000.000 € ( $ 262 , 5 milion ) . ekspertët janë të
vështirë për të përmendur edhe një blerës teorik të kësaj prone .
[ Http : / / i.domik.net/_xmlimg/xml_d88b0deb0aeba2c7f3598f01506beb37302025ef.png
] [ Http : / / i.domik.net/_xmlimg/xml_4ca752e25fff191d4f85fb230cc6f304da39e322.png
] [ Http : / / i.domik.net/_xmlimg/xml_699b2fc1b1b1c210ee0b56618af4cacd20b8456c.png
]

Share This Post: