Buxheti i shtetit për 20 ditët e fundit , pas ndërprerjes së 13 për qind shtesë përveç
marrë 150 milionë fitime hryvnia nga importimi i makinave të huaja

Pas anullimit të Gostamsluzhba 13% e huaj shtesë kap avtomobileyGlava rivitalizimin e importit
Shërbimi Doganor Anatoly Makarenko 28 Sht zbuloi statistikat që
Pas heqjes së një premium 13% të detyrimeve të importit e dytë, nga 7 shtator, shtesë
të ardhurat për shkak të importeve në rritje të makinave janë bërë tashmë
Më shumë se 150 milion hryvnia. : "Ne besojmë se është e nevojshme për të zhvilluar prodhimin e automobilave
në Ukrainë, por do të bëjmë çmos për të ruajtur shitësit e makinave të bardhë e importit.
Është e rëndësishme që ky treg nuk ka shkuar gri mbi import auto - tha
SCSU kokë. Pas anullimit të shtesë 13% e huaj Gostamsluzhba kap revitalizimin
Makina të importit dhe të thënë se është një import ligjore për pagesën e të gjitha
pagesat për buxhetin. Drejtori i Përgjithshëm Oleg Nazarenko vëren VAAID se
Statistikat Gostamsluzhby ka treguar vlefshmërinë e argumenteve
të cilat u përpoqën të pavlefshme shtesë avtoimportery futjen 13%. "Ne
tha dhe paralajmëroi se iniciativa të tilla nga anëtarët individualë të
kushtueshme të shtetit dhe do të sjellë humbjet e vetëm për buxhetin. Dhe
doli për kohëzgjatjen e buxhetit të lejuar 13% nuk ​​e kam marrë 5 miliardë $ 1
auto importit të dhënat nga Gostamsluzhby. Tani, vetëm 20 ditë në të ardhura
tashmë përbënin një hryvnia shtesë 150 milion. Kjo është prova më e mirë.
Unë mendoj se tani deputetëve duhet të jenë të vëmendshëm
për eksperimente mbi legjislacionin Z. Terekhina që në të ardhmen
parandaluar eksperimente të tilla të kushtueshme për vendin dhe biznesit "- përmblidhen
Oleg Nazarenko. Sipas Anatoly Makarenko në vitin 2008 në nivel rajonal Kiev
Shitje 92% doganore kanë kontrata të drejtpërdrejtë për furnizimin e makinave,
e cila reflekton proporcion të lartë të importeve të bardhë. Shitjet e makinave rezultatet
Sipas AUTO-Consulting, tha raporti i importeve gri në vitin 2008
në 5% në mesatare në Ukrainë. Gjatë vitit 2008, pjesa e informal
furnizimit ka rënë në mënyrë të qëndrueshme. Në vitin 2009, tregu i mori operatorëve 30% gri
në pranverë dhe verë. Në AUTO-Consulting besojnë se prirja në rënie e informal
automjetet e ofrimit të vazhdojnë në vjeshtë dimër. Ne konstatojmë se shefi
Gostamsluzhby Anatoli Makarenko parashikoi gjithashtu reduktimin e të ardhurave buxhetore
pas futjes së shtesë 13%. 5 mars 2009 ai e quajti iniciativën
- "Një sfidë e madhe dhe një provë."

Share This Post: