Kabineti inicion një tarifë anulimin në tregun e shitjes me shumicë dhe pakicë
tregjet nga data 1 janar 2010.

Kjo është thënë nga kryeministri ministri Julia Timoshenko, duke komentuar në një takim të kabinetit
rezultat i një takim me bizneset e vogla dhe të mesme. "Prej 1 janarit
do të tërhiqen nga taksa e tregut e atyre ndërmarrësve që janë tregtare në shumicë
dhe tregjet e shitjes me pakicë ", - u shpreh Kryeministri." Ata në fakt do të paguajnë
vetëm marrëveshjet patentë dhe ligjore me qira, të cilat përfundojnë
me pronarët e tregjeve ", -. Timoshenko shtuar është i bindur se kryeministri, një rast i veçantë
Tarifa e tregut - "gjurmë të epokës sovjetike", që do të thotë nga buxheti i
nuk e bëjmë këtë. Timoshenko premtoi se qeveria në të ardhmen e afërt
kohë do të bëjë Rada Verkhovna një projekt-ligj për heqjen e tarifës së tregut.
Gjithashtu, shtoi Kryeministri, po përgatitet për leximin e dytë e lokale
taksat dhe detyrimet, të cilat duke përfshirë çështjen e një sistemi të përbashkët të taksimit
tregtarët. Sipas Timoshenko, "këto faturat do të konsiderohen
kryesisht në një nga ditët e para të parlamentit, kur Partia
rajone, ju mund të jetë arsye dhe ata hapur e parlamentit. "
Kryeministri ka premtuar të mbajë një takim të veçantë me Ministrinë e Brendshme në ndërveprimin
me punëdhënësit në lidhje me mbrojtjen e të drejtave të tyre dhe të pronës private,
si "Ministria e Brendshme për momentin - vetëm superstrukturë, e cila
Qeveria mund të mbështetet në. "

Share This Post: