Në shtator , në tregun sekondar të pasurive të patundshme banesore të kostos mesatare Odessa
Q1 . m varionin nga $ 972 në $ 1tys . 131 . Normat me qira duke filluar në gusht
mbetur i pandryshuar , dhe të shkojnë nga 192 $ në 372 $ për apartament në muaj. i tillë
të dhënat e ofruara në LigaBusinessInform departament hulumtimet e Shoqatës së Profesionale
pasurive të patundshme në Ukrainë .

Siç është raportuar nga analistët , më e lirë në tregun e strehimit të mesme mbetet
Suvorov qarkut . Brenda dy muajve e kostos 1kv.m. nuk ka
në 972 $ . Por tradicionalisht të shtrenjta zonën Malinowski në shtator të humbur
në çmim prej $ 1 për $ tys.134 1tys.131 për " sheshin " (shih tabelën 1) .. qira
Strehimi në Odesë në shtator nuk ka ndryshuar . u ngjit pak
në lidhje "me një sezon kadife " zonë pritsentralny nga $ 363 në $ 373 (shih Tabelën
2 . ) . Tabela 1 . Vlera mesatare e kv.m.zhiloy pasurive të patundshme ( sekondare
tregut) në zonat e qytetit të Odessa (*) . [ Http : / / i.domik.net/_xmlimg/xml_789839d3f09ebf5828cd48fb66b895f8d62a4f10.png
] Tabela 2 . Kostoja e pasurisë së leasing-ut të patundshme (1 dhoma , 2
dhoma gjumi , 3 dhoma gjumi ) në zonat e qytetit të Odessa (*) . [ Http : / / i.domik.net/_xmlimg/xml_8899d8f55bfbe811565b0aea4b8769acf13a76cf.png
] * Sipas ASNU

Share This Post: