Në vitet e fundit të bëhet një dritare shumë e popullarizuar plastike dhe dyert . por
në këtë rast duket se kanë harruar përdritaret dhe dyert prej druri . Duhet të theksohet
se instalimin e dyer dhe dritare ofron bukuri të tjera të brendshme
shtëpi prej druri . Elegancën e linjave të drurit natyror është nganjëherë nuk është zëvendësim për
asnjë material artificiale ndërtimit.

Kalimin e brendshme dera përbëhet nga një kuti të caktuar dhe një ose
dy krahë të luajtshme, të quajtur fletë dera. Në varësi të
Numri i dyerve piktura mund të jetë e vetme ose dvuhpolnymi. Dera ka
dy fotot e gjerësi të pabarabartë quhen polutorapolnoy. Në disa raste,
dyer, rregulluar në muret e jashtme për të hyrë në ballkon, përdorimi
objektet e ndriçimit. Ata kanë karakteristika strukturore karakteristike të
dhe dritaret dhe dyert. Për ndriçim dhe ventilim në muret e jashtme
shtëpitë prej druri të bëjë një dritare PVC dhe dritareve të drurit. Hapje Window
mbushur kutitë me ngulitur në to elemente xham. Kjo
kanë kornizave të dritareve. Aktualisht përdoret i kombinuar kryesisht
dhe lidhësit të veçanta. Për cottages, zakonisht përdoret të veçanta
ose mbulon vetëm. Në ndërtimin periferike është më shpesh përdoret standarde
dritaret që të merrni në dyqanet e materialeve të ndërtimit dhe Lëndë drusore
baza. Por në disa raste ekzistojnë dritaret e projektimit të veçantë - heqjen e
dhe rrëshqitje. Ata janë bërë në një kordon, dhe në dy. Në heqjen e dritare hap
njëkohësisht ose më e ulët pjesë ose e sipërme. Kjo është bërë nga counterweights
dhe brez të lidhur në valvulave pozitë të drejtë. Rrëshqitje dritare
- Një tre-element, me një brez mesatare rrëshqitje. Kuti të projektimit
do të hapen dhe pjesët anësore e dritares normale, ato do të hapen brenda.
Pjesë mesatarisht lëvizshëm është në mbledhje, e saj rrethues, i cili është
në bare përkatëse inversi picking vertikale krahët anë,
si dhe picking transoms bar. Ulët bar për të siguruar vida. Mbyllur
shteti rrëshqitje nga e perimetrit të tij, është sandwiched në lagjet. I brendshëm
fletë ngjitur mbi një shirit letre në një sipërfaqe konveks e lidhjes leckë.
Gjysmë-rrethor zakon në cep të dhomës defekt rënie në tremujorin e keqe
motit. Për avancimin në drejtim të fletë dhe roll përsëri në barazim për
e binarët banesë çelikut. Pozicioni i brez është fikse
në fund të kllapa udhëzues lakuar është pjesë integrale me
clip frame. Kllapa udhëzues është duke lëvizur nëpër hendeku midis hekurudhor
dhe baret fund të kutisë. Në vendosjen e dyerve rrëshqitje kundër tij
kllapa hapjen zënë pozitën përkatëse jacks, slotted
në kuti. Kjo ju lejon të shtypni qepen. Në krye të mbështetjes së saj
rul, kodrina rreth në bare (20X15 mm), të lidhur në katër kllapa
një kuti e dritareve prej druri dhe transoms bare vertikale. Për një të plotë të ngutshme
brez shërben si një mjet të ngjashme me një rrufe në qiell. Forcimin e tij vertikale
rrëshqitje shkopinj brez në të dyja anët. Duke u kthyer gungë në
një njësi bazë të rrotullohet dhe pullat në fund e lirimit
brez. Në lëvizjen e kundërt e leva të trajtojë të tjerët kundër udhëzues të lartë
bar në fund - një fokus të veçantë. Për të rregulluar clamp mbi levë
të bëjë një fije vidë. Side dyert janë mbyllur kuti druri fshehur
portat. Por ndërtimi i kutive si në heqjen dhe rrëshqitje në pyll
dritaret janë mjaft të vështira. Nëse ju bëni heqjen dritare me panes të dyfishtë,
struktura e tyre bëhet më e komplikuar. Cilësinë e punës kur instalimi i dritareve
dhe dyert është kryesisht i varur në cilësinë e mobilieri. Dritare
dhe korniza derë duhet të bëhet me cilësi të lartë, lagështi druri
e cila nuk e kalon 12% për dritare dhe panele të dyerve, dhe 18%
-Boxes për dritare dhe dyert e ballkoneve, dhe bordet pikoj. Sipërfaqe të fytyrës
mobilieri, i projektuar për të përfunduar me bojë vaji ose lustër
si dhe anë, mating me njëri-tjetrin, duhet të jetë plotësisht prostrogat. Nyje
dhe defekte të tjera të varrosur priza dru me zam. Drejtimi
fibrave të drurit dhe produkteve të drurit pushimeve duhet të jetë e njëjtë. Locations
komponimet dhe pajisjet prirezki nuk duhet të jetë një nyjë dhe pushimeve. Nga marangoz
produktet parapërgaditur janë duke bërë një fabrikë të nënshkruar JTC
pasaportës, të cilat tregojnë përqindja e përmbajtjes lagështi e drurit, klasën e saj. Kërrabë
dhe korniza paragjykim, panele të dyerve ose në drejtimin e produkteve, boshllëqet në krahët
harqe dhe dritare dhe dyer dyert e jashtme nuk duhet të
kalon 2 mm. Mbani zdrukthtari përfunduar mbledhur të mirë
si ambiente të mbyllura. Kuti të mbushura me duhet të jetë i instaluar në
stolisje të përkohshme prej druri dhe letre tar për të mbuluar nëse është e nevojshme. Kur në rritje
Dritare dhe dyer korniza dhe komponentëve të instaluar në pingul nivelit dhe të pajtueshmërisë me
kënde të leckë dhe detyrues. Sipërfaqja e kornizave të dritareve, ngjitur
për strukturën e një, antiseptik shtëpi prej druri dhe mbrojtjen e hidroizolim.
Në ndërtesa guri, dritaret dhe kornizat me dyer fikse me vida apo çeliku
ershami në mënyrë që distanca në mes tyre në mes të kutisë nuk duhet të kalojë
1, 5 m dhe çdo kuti vertikale bar u përfshi në të paktën dy
vende. Ruffs në bllokime të trafikut antiseptized zë në dru të thatë e përcaktuara
në tufë. Boshllëqet mes dritare dhe dyer dhe korniza muret e jashtme të
perimetrit .... prokonopachivayut mirë

Share This Post: