Në këtë fazë të zhvillimit të shkencës inxhinierike në ndërtimin e më shumë dhe më shpesh
plastike është përdorur . Plastike është e lirë , dhe procesin e saj të prodhimit
është e thjeshtë . Kjo është arsyeja pse plastike ka zëvendësuar metalike dhe
fusha të tilla si uji dhe kanalizimet . Në këtë artikull unë do të diskutojnë
Si për të bërë instalimin dhe shtrimin e tubave kanalizimeve bërë nga PVC . dhe gjithashtu
japin karakteristikat e tuba dhe pajisje ( pajisje ) , të destinuara për
kanalizimit .

Ujërave të zeza në rritje të fillojnë të përgatiten për instalimin dhe llogaritjen
materialeve të nevojshme. * Para së gjithash, është e nevojshme të skemë skemë të tërë
sanitare, duke vënë në dukje vendndodhjen e kalimit të saj dhe vizualisht Duke llogaritur se, ku
dhe të dyja do të jenë të vendosura. Çfarë konsumatorët do të hyjë në rrjetin e ujit
kanalizimit, e cila pjesë në formë për këtë nevojë. Përveç
që duhet të llogaritet paraprakisht rrjedhën tub. * Vizatoni një diagram, ju
shohim se ku do të ketë qoshet, lidhëse, kryqe dhe "inputet", në kanalizime
Ujë të konsumit të rrjetit. Kjo do t'ju japë informacion për numrin dhe madhësinë e
pajisje, si dhe pamjet e tubave. * Duke filluar me punën është e
pika e fundit e hyrjes në kanalizime. Që do të shkojë larg në shpatin,
si Forca e gravitetit të zeza, dhe ujrave të zeza do të shkojnë në një kënd të
më të lartë në pikën më të ulët. Do të jetë e saktë për ta bërë këtë
në kanalizime juaj është gjithmonë e lagësht, atëherë grimcave të ngurta nuk do të përmbahen
të mureve dhe të formojnë një bllokim. Është e lehtë. Për çdo dy metra
tub kanalizime, duhet të ketë dy inç të shpatin. Si të kuptoj se nga?
Vë tub, install nivel të lartë të ndërtimit, atëherë nuk mund të
tub për stroncium dëshiruar nga rreth dy centimetra. Nivel do të tregojë njëanshmëri.
Të ngrejë një nivel që tokës, drejt së cilës nuk është paragjykim dhe të matur distancën
nga fundi i nivelit të lartë të tub, në qoftë se një inç, atëherë të gjitha
në mënyrë që - nëse jo pak më e ulët pak, ose të rritur një tub. * Shënim
Një pikë tjetër shumë e rëndësishme. Vetëm për shkak tub ose pajisje për bankën e të akuzuarve
pjesë janë shumë të vështira, që nga bandat nënshkrimin e gomës të japin rezistencën. Për
Në mënyrë për të kapërcyer atë dhe kjo është e lehtë të gypave bankën e të akuzuarve, gomë suva
silikoni sanitare ose sapun të thjeshtë. Gomat do të jetë
rrëshqitshëm dhe të lehtë të humbasë docking plastike. * Mblidhni tubat duhet të jetë
në mënyrë që kështu që kambana u gjithmonë në kërkim deri ose të lartë të ujërave të zeza.
Klasifikimi i kanalizimeve tuba dhe pajisje dhe tuba PVC * më
llojet e zakonshme të gypave kanalizimeve janë 50
dhe 110. Tub diametër prej 50 është përdorur për ujë të deponimit të mbeturinave. Një tub 110
- Për heqjen e mbeturinave fekale. * Joints janë përdorur për lidhjet e kanalizimeve
tuba në zonat ku nuk ka mundësi për bazat docking. Ka një diametër prej
50 dhe 110 janë të lidhura me dy bazat. * Nuk janë Tees të ndryshme
lloje: Tee 110/110/110 (90 kënd º), tee 110/110/50 (90 kënd º),
Tee 110/110/110 (45 kënd º), tee 110/110/50 (45 kënd º).
Tees ne 90 º janë përdorur për ikjen apo vënë në një kanal
kënd të drejtë, dhe tee në 45 º përdoret zakonisht për të hyrë në kanalizim
degë në zgjohet. * Çezmat (qoshe) të vijnë edhe në diametra ndryshme (50 dhe 110)
dhe këndvështrime të ndryshme (90 º, 35 º, 45 º). Përdorur
për të ndryshuar drejtimin e degëve në kënde të ndryshme. * Transitions janë të dizajnuara
për tranzicionet ose bashkimin me tubacionet e diameters të ndryshme. Ka 110 të
50 (një të shkurtër, bosht të përbashkët tranzicioni i çuditshëm). * Priza të përdorura për të ngushtë
këmbanat e tubave kanalizime. Një shembull i një aplikim të tillë mund të jetë një e përkohshme
kapak tub, me perspektivën e hyrjes e mëtejshëm të një dege të re ose të konsumit.
Priza të vijë në diametra të ndryshme të 50 dhe 110. * Kjo është një kompleks të veçantë bends
llojin e pajisje, rrallë, por nganjëherë i domosdoshëm. Bends komplekse mund të
kanë formën e largimit të 90 º, me qasje në vendin e bending zile në 50, ose
dy baza 50 në çdo anë. Çezmat më komplekse janë të kombinuara,
që është pa dalje në det dhe 110, dhe 50. * Kalimet gjithashtu kanë rezultatet
50 dhe 110. Kalimet janë të hyjnë në një herë të katër degët ose konsumatorët
Ata kanë tre dhe një gropë prodhimit fund. Mund të odnoploskostnymi,
Kur të gjitha katër qoshet janë të njëjtin avion ose dy avion
(Ky seksion kryq të ngjashëm me tub, me anëtarin e saj me të dy palët
45 bazat º). * Auditimit Auditimet - është një përshtatshëm të veçantë, jashtë
ngjashme me tee, por në vend të zile me një kapak vidë. Rishikim
është që të shërbejë ujërave të zeza derdhje zgjidhje ose avari të dhëna
litar për kanalizime të pastër. * Trapiki (kurthe), natyrisht, i referohet
nuk shteg anijes, si dhe një montim të veçantë që është instaluar në dush,
veshur me pllaka qeramike dhe nuk akrilik apo ndonjë tjetër
kaci. Përveç kësaj, me ndihmën e Shkalle është hequr ujrave të zeza, instalimi
sistemet e kullimit. Ata të instaluar edhe në mjediset ku potencialisht hit
ujë në katin - pishina, sauna, kuzhina, foodservice
etj Ka disa me qasje në 110 (direkt) ose 50 (90 º). *
Pajisje ventilim Pak njerëz e dinë se ujrave të zeza duhet të jetë
Pajisja e ventilimit e cila pengon erë
në lokalet. Në mënyrë që të hedh ujërave të zeza është një nga risers (dhe më të mirë
të gjitha risers) duhet të shkojnë nëpër çati në rrugë dhe kanë
veçantë përshtatshëm "ajrit ventilim." Kjo i përshtatshëm është dhënë nga një i madh
ose dy të vogla njollë. Formulari është për shkak të nevoja për të parandaluar
në kullon reshjeve dhe insekteve të ndryshme. * "Cuffs tranzicionit"
Përveç pajisje PVC dhe ka vulat e gomës që janë të domosdoshme për hyrjen
E ujit të konsumit në rrjetit te kanalizimeve. Kjo përshtatshëm është quajtur një "shuplakë-tranzicionit."
* Mëngë nënshkrimin Ose një zile dhe pranga nënshkrimin.
Prangat nënshkrimin janë odnolepestkovymi (ata kanë një krehër gome
për të parandaluar rrjedhjet) dhe dvuhlepestkovymi (dy fiston). * Clamps
Së fundi, ka clips të veçanta të dizajnuara për tuba rritje
për sipërfaqet e vështirë në aeroplanët horizontale dhe vertikale. Në këtë
artikull, kam përshkruar më shpesh përdoret kur instalimi i kullimit të brendshme
tuba dhe pajisje. Përveç tuba 50 dhe 110, ka tuba 32, 40
dhe 160. Por ata janë përdorur shumë rrallë dhe kanë pajisje të ngjashme.

Share This Post: