Në Ukrainë,pirja " lumpen revolucion . " Një deklaratë e tillë gjatë një konference shtypi
në " media Glavred " të bërë drejtor i Institutit të Shoqërisë së transformimit , Oleg
Soskin .

Sipas ekspertëve , sot në Ukrainë "ka një komponent ekonomike
Situata revolucionare , por nuk ka forcë politike që do të përdoren
është në avantazhin e tyre . " Soskin është i bindur se vendi është i pjekur , " lumpen
Revolucioni në Ukrainë si një formuar plotësisht dy pole : 5 % e oligarkëve
dhe 70 % shumë të varfër . " "Kjo masë mund të shpërthejnë , tashmë është në prag " - tha
ekspert . Akademia Kombëtare e Menaxhimit Kirichenko Profesor Alexander
shtoi se "sot nuk është një akumulim i kundërthënieve në fushën ekonomike
shoqërisë, është e mjaftueshme për të arritur një ndeshje. " Megjithatë , një ekonomist në Ndërkombëtar
Qendra për Studimin e Politikave , Alexander Acorn pranon se " sistemi
A nuk bie larg. " "Ne kemi përvoja e vendeve të Amerikës Latine të cilat kanë të paqëndrueshme
ekonomi nga shekulli XIX , por që vazhdojnë të ekzistojnë " , - tha ai.
Sipas Acorn , për të kaluar në " nivel më të lartë " ka nevojë , mbi të gjitha ,
vullnetit politik .

Share This Post: