Kjo kredi duhet të drejtohen në përmirësimin e sistemit bankar. I pari
kusht : India duhet të sigurojnë një raport vjetor për të vlerësuar nivelin e kapitalit
bankat . Banka Kombëtare duhet të dorëzojnë të auditimit të tyre , në vend se raportet e
bankat , kështu që nuk është praktikë ndërkombëtare , dhe Ukraina nuk është një përjashtim
nënraportimi i kredive të këqija , kur të raportimit ) . Së dyti :
Qeveria duhet të paraqesë një program pune me bankat problem.
E tretë : Banka Botërore pret që programin e prezantimit për të mbrojtur interesat
depozituesit . Në mënyrë të veçantë , zbulimi i" mbikëqyrësve fundit të bankave , Banka
Mbikëqyrja duhet të jetë më transparent . Së katërti , shteti duhet të vendosë
çfarë të bëjë me bankat publike. Tani ka 5 para krizës
- Ka pasur 2 ( Ukrgazbank , Rodivid , Kiev , Oschadbank , Ukreximbank ) . shtet
duhet të jetë, sipas Bankës Botërore, në kohën e investitorit . Kjo është , pas
stabilizimin e situatës - ai duhet të vijë nga ky investim . Banka Botërore
do gjithashtu të shohë programin dalje nga shteti shtetëzuar
Bankës.

Share This Post: