Wallpaper kurrë nuk e ka bashkangjitur foto e mureve të banesave , të cilat do të
puth mendjen tuaj dhe mund të papritur të ftuar, Newbie për ju për një filxhan
çaj. Në këtë artikull ne do të ju jap disa opsione për të dekoruar
mureve .

Nëse ju keni një koleksion të ngurta të fotot e familjes, ju mund të bëni një të madhe
familjes mur, ku nga poshtë lartë dhe do të vendosen fotot
prindërit, anëtarët e familjes, të afërmit, fotot e fëmijëve tuaj. Të gjithë
do të ishte duken bukur, në qoftë se përmasat e kartave nuk janë të njëjta,
të tilla si nga 9h13 të 20x30. Në qoftë se një shumë prej fotografive shumë, ju mund të pak
eksperiment dhe, marrja e një palë gërshërë, të prerë trupin e dikujt dhe
zam ato fotot e tjera. Unë do të garantojë që ju të merrni Kalash në më të lartë
nivel, nëse ju përpiqeni. Nëse ju nuk mund të gjeni një numër të madh të fotografive
ju mund të gjeni kudo në rrugë, një shenjë të vjetër rrugë dhe varet se
në qendër të murit, dhe nga ai për të nxjerrë në anë të ndryshme të rrugës me anë të trasha
markers. Nëse ju jeni një pamje të gjallë të jetës-momentet, atëherë jo domosdoshmërisht
kanë shumë foto, ju mund të ketë një total prej 20 copë që ju zapihnet
në fushëveprimin, dhe thyerja e dy vrima duzina në mur për të dekoroj atë përtej njohjes.
Dhe për të bërë foton tuaj photo vetëm nuk ul receptorin e telefonit, ju mund të lënë ata
gjethe artificiale, të cilat janë shitur në dyqan. Nëse jeni vetëm se
pokleit letër-muri të njëjtën ngjyrë, dhe ju nuk më pëlqen monotonia të dhomës, pastaj
bleu një shishe me nja dy bojë, ju mund të përshkruaj ndonjë foto që
duan. Nëse ju vetë nuk mund, atëherë, një gërmimi të vogël në reklama, të gjejnë
njerëzit portretizuar në muret e banesës. Një tjetër mënyrë, në vend të
për të ngjitur të zakonshëm sfond, blej foto letër-muri. Pastaj një herë ju dekoroj tuaj
muri i pëlqente vizatimi. Nëse ju nuk gjeni ju një foto, pastaj
mund të urdhërojë sfond, duke lejuar foto e dëshiruar nga koleksioni juaj në shtëpi
ose duke zgjedhur një nga ato që ju do të ofrojë në shtëpi prodhuese. Dhe
ana intelektuale, të cilat ju mund të bëni - është një grup i rafte
për libra dhe suvenire. Në një mur jo vetëm i kushtoj vëmendje, por ende
dhe do të jetë kërkuar që një shumë e pyetje në lidhje me këtë apo atë shkrimtar apo për vendin
ku ishin sjellë suvenire. Dhe në qoftë se ju nuk pendoheni para, raftet mund të
bëjë me dritat, pastaj në çdo kohë të ditës, ju mund të gëzojnë tuaj
krijimit. Nga të gjitha sa më sipër sugjeruar, ju mund të zgjidhni një gjë, por
kjo nuk duhet të ndalet, sepse secili prej nesh mund të dalë me një ekskluzive
Përndryshe, në mur apartament.

Share This Post: