Erërat vijnë nga qielli, uji shtyp veten në tokë, erërat, e ujit (në shui kineze Feng) është shoqëruar vazhdimisht nga njerëzit, shtëpitë e tyre dhe varret.

Nga, forca drejtimin e erës dhe shpejtësi, si dhe lartësia, shpejtësinë, gjatësinë, gjerësinë, thellësinë, rrjedha e ujit mund të varet nga gëzimet dhe hidhërimet, lumturi dhe mjerim të njeriut. era (ajri) dhe ujit për jetën e njeriut është i njohur mirë, është gjithashtu i vetëdijshëm se ata e nevojshme, dhe mund të sjellë fatkeqësi për efektet e tyre shkatërruese. të natyrës. geomancy ende nuk mund të zëvendësohet me ndonjë metodat e shkencës moderne dhe teknologjinë, megjithatë, në qoftë se i zoti e shkencës të së kaluarës dhe të ardhmen, atëherë ne mund ta kuptoj se si për të ndërtuar një marrëdhënie të mira me tokë dhe atmosferë, si për të ulur fërkimet midis personit të dhe të tokës dhe për të shmangur disa fatkeqësive natyrore padëshirueshme. shtëpi
qëllim të këtij neni - për të mësuar të lexuesit për të përcaktuar të dobishme dhe të dëmshme në shikim të parë. duhet të kontrolloni në përvojën e tyre. sëmundje të ndryshme. Nëse ju nuk jeni me fat, që synojnë pastaj drejtpërdrejt në rrugë shtëpisë mund të çojë në faktin se shtëpia do të shembet dhe njerëzit vdesin. gjendje pa rrugëdalje. rrugën kryesore, kjo lumturi e madhe (por vetëm në qoftë se shtëpia nuk është një fasadë përballet në perëndim). intervenuar nga jashtë, sepse në të dy anët e shtëpisë janë shumë pak të huaj dyert dhe dritaret, dhe zhurmës nga rruga nuk është e lehtë për të hyrë në shtëpi (për shembull, në perëndim shkon mur bosh, dhe nga jugu dhe kopsht veri). në shtëpi, sepse përveç palëve, e drejtuar në rrugën për në perëndim, drejtim të tjera kanë efekt të vogël në oborrin dhe dhomat e shtëpisë. energji (kthe-chi) në shtëpi, por negative (Yin, Yin-chi) është hequr me vështirësi. në këmbë ose të shtrirë në tokë. (Houtyan) i referohet së pastër Janska krijimin trigram Ch'ien-). pritet të pasigurisë në media. nga e cila nuk ka shpëtuar. . riparime të vogla duhet të shmanget me të gjitha mjetet - në veçanti për zëvendësimin e pllakave ose me tulla. kjo është një shenjë e lumturi të madhe, ndërsa situata e kundërt është për të ardhur keq. vajzat në Kinë e vjetër nuk u vleresuan). pasurimin. probleme, por mund të ndikojë negativisht në sistemin e tretjes. apo të formojë një dhomë të gjerë para dhe pas ngushtë, duke formuar një pamje të përmbysur në shkallë, pasi që jetojnë këtu e vështirë për të kursyer para, shumë njerëz janë ulur gjithashtu. të gjerë, duke formuar, në dukje si një shkallë, atëherë pas qëndrimit të tyre këtu jo vetëm do të pasurojë por bubullimë. Pasi që jetojnë këtu dhe njerëz, dhe pasuria janë të humbur. vetëvrasje, sëmundje të pashërueshme. një konfiskimi, nuk mund të jetojnë në të gjitha. është ajo drejtkëndësh, shtrihej nga lindja në perëndim, ajo është e pafavorshme, sidomos të këqija në anën veriore dhe jugore. gjithmonë mund të ndodhë gjyqësore, dhe njerëzit do të sëmuren shpesh. ka një nivel, ndoshta një efekt të fshehur, që çon në një mungesë e veshjeve apo ushqimeve. vetëm nga jugu, ka një tendencë të fortë për pasuri, por në familje janë të mosmarrëveshjeve të vazhdueshme dhe skandale, nuk ka paqe. dhomë është katror, ​​pastaj qëndroni këtu një lumturi e madhe, e gjithë familja e pritjes për pasuri dhe begati. grumbullojnë pasuri. Strehim këtu zbut zemrën. ose oborr concreted, ndryshe - fat i keq. . shih
40. zakonisht një ide e mirë. në shtëpi ndikon në gëzimet dhe hidhërimet. lokalet, kjo është një lumturi e madhe. pronës. oborr (në kinezisht - gropë qiellore "), kuzhinë ose banjë, atëherë gjithashtu i përkasin një vendosje pa fat, kjo duhet të jetë e mundur për të shpëtuar. . negative (Yin) tregtimit të energjisë me siguri do të dobësojë pozitën, fondet do të zhduket gradualisht. bashkëshortëve.
55. probleme të mëdha. . qendra e shtëpisë, banorët, veçanërisht të pronarit, është e lehtë për të marrë të sëmurë. më të gjallë, promovimin e sëmundjes tumor. - Lidhja korridor. grave mujore e aq keq. subjektet, kjo ngrohtë nuk duhet të shkojnë jashtë, pra, ajo duhet të krijojë një padukshme për kalimtarët vend. ballik "është përshkuar me një pemë" (dmth, pemë vetëm në para), kjo është një fatkeqësi e madhe. të cilit palët kanë dyert, kjo është fatkeqësi e madhe që të çon në shtëpi të sëmundjeve. shtëpi përhapet në dhomë nuk është në një vijë të drejtë, sidomos në shtëpinë e një-katëshe, ajo do të mbizotërojnë mbi problemet e madhe në shtëpi. ditë dhe atë ditë është i montuar. në lartësi të ndryshme, në katin e në dhomë duhet të jetë më i lartë, ndryshe lehtësisht të lindin sëmundje, zjarret, konflikte dhe kontradikta. ka një tendencë për të zjarrit dhe shpërndarjen e pasurisë. shkaku i bonjakëri. mani, aq e vjetër edhe për të varrosur. dhe ata që jetojnë në një ngjarje të shtëpisë do të shkojë me vonesë dhe vështirësitë shkojnë suksesion i pathyer. . . ekonomia është në rënie, por shpesh ka të çara në shëndetin, dhe emri (famë). e keqe dhe të çara të depërtojnë të kuq - një problem të madh: në mesin e familjeve janë të sëmurë, në shtëpi shpesh shohin ëndrra të çuditshme dhe të këqija. . materialit që është përdorur në formën e përmbysur, është fat i keq. që sa më sipër të merren në konsideratë, sidomos kur për hir të ekonomisë të materialit, duke futur dhe lidhje. riparohen menjëherë, ndryshe, për fat të keq, në shtëpi do të jenë lënduar.
94. trigram Kun-ekzekutimit. më të mirë. patinazh drejtuar, përndryshe të presë do të bjerë aksident. apo mbyllur, ose në shtëpi shpesh do të jetë konflikte dhe pakënaqësi, ndjenjat mes bashkëshortëve do të jetë e lehtë për të ndryshuar. shpirt - probleme.

Share This Post: