Lady S prioritet fushatës zgjedhore dhe follow-up
si president. A kjo është nxitur padyshim një numër të madh të
Kandidatët që dëshirojnë të marrin një kryetar vend të shtetit, dhe konfuzioni
filloi në kampin demokratik. Kryeministri një herë dhe e bëri të qartë:
ajo nuk do të luftojnë kundër forcave demokratike, gjithashtu shprehu një dëshirë për të
marrin pjesë në zgjedhje, dhe kundër Partisë së Rajoneve. - Sot, kur patriotë
"Lufta" njëri-tjetrin në vend të forcave të bashkuar, çdo fjalë
folur kundër njëri-tjetrit - fjala "për" Yanukovych - thekson
Yulia Tymoshenko. - Nga 18 persona I - një, dhe të gjithë të tjerët - nga ana tjetër,
pasi nuk është një kandidat real. Fakti se zgjedhjet presidenciale do të kthehet
në "duel" midis dy politikanëve, analistët politikë dhe ekspertët kanë filluar të flasin më shumë se një vit
më parë. Në të njëjtën kohë dhe vendosi mbi emrat - Presidenti aktual në atë kohë tashmë
Timoshenko humbur në renditjen, e cila automatikisht e bën vetëm premierë
kandidat nga forcat demokratike në zgjedhje. Kuptojnë atë vetë dhe të politikanëve, dhe votuesit:
njerëzit e zakonshëm mund ta kuptojnë situatën dhe kanë mësuar të mos përgjigjet
provokim. - Unë vizitoi vendin dhe të shohim se njerëzit janë shumë të vetëdijshëm se
ndodh. Këta janë njerëz që me zemrën dhe mendjen e politikës është e kaluar, - një
Timoshenko. - Dhe Viktor Janukoviç dhe ekipin e tij janë llogaritur për njerëzit që
humbur besimin dhe ka humbur. Kryeministri tha se kreu i opozitës në këto
Zgjedhjet do të jetë e dobishme për një situatë ku zgjedhësit votuan kundër të gjitha
kandidatët - dhe mendimin e progresit teknologjik në lidhje me emërimin
kandidati me Protyvsikh emrin elokuente. Së dyti, nëse ata fitojnë
Lady S ka identifikuar një prioritet për të ndërtuar vertikale të sigurt dhe të fortë të pushtetit.
Kryeministri beson se pas zgjedhjeve presidenciale në parlament formuar
më të aftë për të funksionimit. - Pastaj nuk duhet të ketë zgjedhje dhe zgjedhjet e
në parlament. Shumicë në Rada Verkhovna do të krijohen në tre minuta dhe
vazhdojnë në rrugë e lirë, e cila në mënyrë të qartë të përcaktuar kryetari, - tha
Timoshenko, duke kujtuar premtimin e tij për njëri-tjetrin - për të miratuar legjislacionin
që do të thjeshtojë politsil punojnë në opozitë: - Ligji,
që kemi bërë në parlament, opozita do të kontrollojë të gjitha mjetet dhe
mundësi - përmes Odës së Llogarive, në drejtim të komisioneve të veçanta të hetimit
- Për të ndjekur penalisht çdo zyrtar. Vlen të përmendet se vetëm
sundimtar të vërtetë të fortë vendos të dorë për dore opozita është aq e fortë
mekanizmat për të kontrolluar pushtetin. Natyrisht, Timoshenko shpreson se zgjedhor të saj
Suksesi do të varet nga rezultatet e qeverisë. Dhe ata thonë
për veten e tyre: edhe sot, megjithë mungesën e efikasitetit të degëve më të
autoritetet dhe kriza financiare në Ukrainë arriti kulmin në një ndërtesë spektakolare. -
Në kundërshtim me kriza, Ukraina nuk është vetëm duke u në këmbët e saj, ajo ndërton infrastrukturën e saj
objektet për dekadat e ardhshme - tha Kryeministri në hapje të mbikalimit
në rrugën e unazës rreth Lugansk. Timoshenko tha se në dhjetor
të vënë në veprim më i madh në BE dhe CIS Dniestër
hidrocentralit të energjisë, e cila është ndërtuar për 25 vjet. - Ai jep
mundësi për të Ukrainës për të marrë një sasi më të madhe të energjisë elektrike, dhe të lirë,
- Nënvizoi kryeministri. - Përveç kësaj, ne tani vendosur detyrë për të ringjallur ato
minierat që tashmë kanë qenë në gjendje të prodhojë edhe qymyr. Burimeve të përcaktuara
në projekt-buxhetin e shtetit për vitin 2010, do të modernizojë industrinë e qymyrit:
Buxheti parashikon garanci qeveritare për të tërhequr
kredi për 3-4% në vit. Sipas Timoshenko, sot shumica e botës
bankave ranë dakord për të financuar modernizimin e industrisë sonë qymyr. Nuk mund të
parandaluar kriza dhe për të ruajtur standardet sociale Timoshenko, pagesa me kohë
pensionet, bursat, pagat e sektorit publik. Pak ditë më parë qeveria mori një sërë
zgjidhje që rrisin ndihmën e synuar për ata që më në
nevojave. Në radhë të parë - ajo e njerëzve pension, i cili ka punuar në të vështira
kushtet dhe aftësi të kufizuara. Në vitin 2009 vetëm, për të rritur pensionet e minatorëve dërguar
4, 5 miliard hryvnia. Sot, pension minimal 1719 minatorëve
hryvnia. Për të gjitha qeveria pension mbajtur një pagesë të veçantë:
në sajë të pensionit minimal tejkalon edhe koston e ri më të lartë të jetesës
minimale. Rritur dhe pensioni mesatar - deri në 960 hryvnia. Në vitin 2010, Timoshenko
synon të forcojë "Çernobilit" komponent i sotspolitiki saj. - Jo
në asnjë rrethanë, ekipi ynë nuk e ka shqyrtuar programin e Çernobilit,
Programi i likuiduesve si një mbetje, - nënvizoi kryeministri. Në
2010 buxhetore për mbështetjen e Çernobilit siguruar 7 miliardë hryvnia
- Dhe kjo është në një miliardë më shumë se në 2009. Për më tepër, kryeministri i planifikuar
kryerjen e reformave në shkallë të gjerë sociale: ai do të rrisim pensionet
gjithë pensionistët dhe 60% të pagës të marra gjatë punës të rregullt
përvojë. Planet Timoshenko dhe për të siguruar se pagat në industri ishin
nuk 18-23%, dhe 50% e të gjithë të ardhurave. Dhe më 1 mars, do të sigurojë 30%
rritje paga 1 e nivelit të tarifave. Kjo është vetëm një pjesë e vogël e
detyra që vënë ekipin e tij para Timoshenko: një politikan i premtuar
për të shkuar raundin e kaq shumë qytete dhe fshatra, sa kanë forcën dhe pranoi:
Ajo beson se Ukraina është ende e mundur për të mbrojtur dhe të vihet në këmbët e tij, dhe shkon
për të bërë atë si president.

Share This Post: