Evropa me qira dhoma mesatare në hotel në ski Evropian
turistik është rreth 250 euro për person në javë. Dhe në qoftë se keni ardhur
atje në sezonin e ulët, akomodimi do të kushtojë një herë e gjysmë më të lirë - për
170 €. Normat për qira në periudhën e Vitit të Ri me siguri do të rritet. Çmimet
të marrësh me qira në periudhën e Vitit të Ri për të shumëfishuar nga të paktën gjysma, dhe nganjëherë
dhe tre. Gjatë sezonit të lartë është shumë e rrallë zbritje në qira.
Edhe në qoftë se ata e bëjnë, ajo zakonisht mund të sigurojë ato në të fundit
moment në një ditë ose dy, ose në të njëjtën ditë. Kështu që ju duhet të përgatiten paraprakisht për të paguar
koston e plotë. Marrja me qira një shtëpi në prag të Vitit të Ri në Alpet tirol më 8-10
mund të bëjë në një javë nga 1, 6000 € për 4, 5 mijë euro (në varësi të
në vend). Viti i ngrohtë ri Për ata që preferojnë të kalojnë dimrin
pushime larg nga dëborë dhe të ftohtë, mund të shihni të Vitit të Ri në disa ekzotike
vende. Për shembull, në Bregun e Gjirit në 1000 dollarë
një javë. Në Francë, d'Azur javës Azur qëndrojnë në Krishtlindje
në një vilë me pamje nga deti mund të kushtojë 10-20 000 € në javë.
Sigurisht, është e dëshirueshme të qartë të përcaktuar çfarë është me operator turistik do të
Shpirtin tënd, dhe ekspertët do të zgjidhni një sërë opsionesh. E vetmja
që kanë nevojë - të holla. Ekspertët po ashtu theksohet se ajo është e lirë për të fluturuar
në një pushim në Evropë dhe të marrë atë në shtëpi se sa për të kaluar pushimet në Moskë
Ekspertët po ashtu theksohet se ajo është e lirë për të fluturuar në Evropë me pushime dhe me qira
një shtëpi se sa për të kaluar pushimet në periferi. Për shtëpitë afër Kievit, sundimi
nuk janë ende atje, por me qira në segmentin \u0026 premium Aplikimi mund të kushtojë sa marrë me qera
paraqesin në Alpet. Viti i Ri me qira në Kiev në Kiev veten në propozimin e këtij viti
e tejkalon kërkesën, dhe çdo version mund të gjendet edhe tani - në fund
Dhjetor.

Share This Post: