Yulia Tymoshenko përfshirë direkt në rastin skandaloz të Pavlo Lazarenko ,
dhe se nuk ka prova të dokumentuara .

Kjo ishte më 23 dhjetor konferencë shtypi në UNIAN tha udhëheqësi i partisë të lirë
Kandidati demokrat për president në Ukrainë, Mikhail Brodsky. "22 dhjetor 2008
, Ivan Kirilenko, një mik i ngushtë i Julia Timoshenko, i dërgon një letër gjykatësit
Charles Breeru, i cili kreu Lazarenko rastin .. Thelbi i letrës - ju lutem faljes
Lazarenko, me rezultatin që ajo zvogëlon periudhën prej një viti. Dhe tani mbetet Lazarenko
rri 4 vjet ", -. thënë Brodsky Përveç kësaj, Brodsky tha se Julia
Timoshenko mori masa drastike për të "pastruar" kreu i fraksionit BYuT: "13
Nëntor UNIAN ishte planifikuar konferencë për shtyp. Por, Timoshenko në
veten e tij në kabinetin mbledhur gazetarët dhe i bindi ata të mos shkojnë në konferencën e shtypit.
Në fund, Timoshenko jep reporterëve një tjetër letër, duke deklaruar
se situata me Kirilenko - gabim ", - tha lideri i Partisë Demokratike të lirë.
Duke folur për interesin e tij në këtë çështje, Brodsky tërhoqi vëmendjen për faktin
për të dhënë informim publik të plotë dhe të saktë rreth tij me kusht
opsionet politike. "Njerëzit kanë për të zgjedhur, duke e ditur jeta prapa skenave.
Në një fazë aktori mund të luajë kushdo - Jeanne d'Arc ose Tigryulya. Por
në fakt ai nuk është Tigryulya, një tigër, me të cilin ne nuk mund të mbetet në qelizë, "
- Brodsky tha. Ai tha se Timoshenko dhe Lazarenko lidhur me çështje,
ku nuk ka të bëjë me paratë, por për gjakun. Kjo është - vrasja e deputetit
Yevgeny Shcherban. "90 e majtë, por trashëgimia e tyre mbetet. Vdekjen e njerëzve të pafajshëm
duhet të shpalosen, çështjet penale nuk janë mbyllur ende. Unë besoj se
në lidhje me kontekstin kriminal Timoshenko-Kirilenko-Lazarenko të gjithë duhet të dinë "
- Brodsky tha. Ai gjithashtu tha se dikush do të të specializuar
website ligjore administrata amerikane ka një mundësi për të shqyrtuar dokumentet
në rastin e Lazarenko për një tarifë nominale prej tetë cent për faqe.

Share This Post: