Kandidati presidencial , Kryeministri i Ukrainës Julia Timoshenko siguron
se pas zgjedhjeve presidenciale nuk do të ndodhë nuk ka kolaps ekonomik,
e cila kohët e fundit tha .

Ajo ka deklaruar në një intervistë me " Focus " . " Crash nuk do të ndodhë . vend
jetën më të qëndrueshme . Buxheti merr më shumë të ardhura ", - tha
Yulia Tymoshenko . Sipas saj, pas zgjedhjeve presidenciale do të ngarkohet bllokade
Banka Kombëtare , e cila organizoi një uria " financiare për ekonominë ,
dhe për programet e qeverisë . " " Dhe unë mendoj se puna e Kabinetit plus
kreditimit normal të ekonomisë , plustrende pozitive në botë për të ndihmuar
ne nuk jemi vetëm krejtësisht të dalë nga kriza , por edhe me shpejtësi të forcuar ekonominë tonë , "
- Tha Timoshenko .

Share This Post: