" Ardhja eRajoneve vetëm përshpejtojë rënien e hryvnia . Biznesi i tyre është i përqendruar
për eksport . Kanë për ta kthyer shtypi - nuk ka alternativë ", - thotë
ekspert . " Ata do të jenë të interesuar për të shpejt ra UAH " , - tha
tha ai. Kushniruk shtoi se kjo do të bëhet nga ndonjë autoritet . "Ka të jashtme
detyrim , detyrimi për gazin natyror. Unë mendoj se asnjë opsion tjetër
por për të mundësuarshtypi , " - tha ai shtoi seekspert .
gjithashtu edhe problemi nuk do të shkojnë larg me një bilanc negativ të tregtisë dhe pagesave .

Share This Post: