Kandidati presidencial do të dërgojë Yatsenyuk Presidenti Viktor
Yushchenko , kryeministrja Julia Timoshenko dhe lideri i rajoneve Viktor Janukoviç
daljes në pension. Ai tha se këtë në Shuster transmetuar Live.

"Unë kam vetëm një dëshirë Dërgo politikanët ukrainas Trinity - . Timoshenko
Janukoviç dhe Jushçenko - një pension prej 640 hryvnia , unë do të japë atyre , "- tha
kandidat . "Presidenti, Kryeministri , kreu i Bankës Kombëtare , të koalicionit - kjo është e gjitha
personat përgjegjës për vendin , dhe nuk ndajnë fajin . Unë jam i sigurt
përcaktuar se njerëzit fajtor në 2010 zgjedhje ", - . thënë Yatsenyuk Në
Ai tha se çdo rezultati i zgjedhjeve presidenciale do të jetë për të
fitore : " Çdo rezultat për mua është fitore. "

Share This Post: