7 shkurt, Ukraina mori raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale . natyrisht ,
ai shënoi temë dhe tonin e të folurit të politikanëve ukrainas.

Pra, ... vendin e dhjetë. Udhëheqësi i partisë Komuniste Petro Symonenko i dorëheqjes së Yuri Lutsenko:
"Sot është një kërcënim vetëm një problem me ligjin e privatizimit
organeve. Ju të gjithë e dimë shumë mirë që policia përdorimit
për mashtrim të zgjedhjeve. " KommentURA: kuptojnë. Julia Timoshenko dhe e kupton atë,
prandaj u kthye pas Yuriy Lutsenko. Vendin e nëntë. Vepruar. Ministri i Brendshëm
Ministri Yuriy Lutsenko ka bërë thirrje dy gabimet e presidentit Viktor Jushçenko: "Yushchenko" të kryera
dy gabime madh - i emëruar dy herë në Prokurorin e Përgjithshëm që kishte
mundshme psikologjike, morale, politike ... një radikal
pastrimin e vendit nga ata që nuk kanë qenë të kapur, por një hajdut. " Vendin e tetë. Kryetari BP
Volodimir Litvin gjatë shqyrtimit të amendamenteve në Ligjin për zgjedhjet presidenciale
shpjegojë pse nuk i njohur me konkluzionet e komisionit përkatës: "Në natën,
Unë nuk e lexojnë letrat në natën unë isha duke bërë një tjetër. " KommentURA: të lumtë! I shtatë
vend. Kryeministrja Julia Timoshenko për ndikimin e vendeve të tjera, në veçanti
Rusia dhe Shtetet e Bashkuara, zgjedhjet, "politikanë të prekë vetëm të Ukrainës. Në një
ana tjetër, disa politikanë të mbrojtur demokracinë, dhe së dyti atë vetëm të vënë nën
shesh patinazhi. Dhe shtetet e tjera sillen absolutisht të saktë. " KommentURA:
me sa duket, shtetet e tjera kanë të gjatë dhe nuk do të përpiqet për të ndikuar në situatën në
vendin tonë. Ukrainian politikanët e tyre mund të rrënojat gjithçka. I gjashtë
vend. PR lider Viktor Janukoviç në karakterin e tij: "Në natyrën time në diçka
ka një kombëtare. Edhe pse nuk provoni duart e tyre, nuk ndjehet - jo
kuptojnë ". KommentURA: Unë pyes veten ai duke folur për? Vendin e pestë. Kryeministri
Yulia Tymoshenko tha se ishte lodhur e politikës: "Unë, për fat të keq,
lodhur tashmë e kësaj politike, nga këto tradhtitë e këtyre poshtërime nga
të shpifjes dhe baltë, vetëm si një person normal, unë jam i lodhur ". KommentURA:
ndoshta është koha për burrin e saj në kuzhinë? Vendin e katërt. Komiteti i votuesve të Ukrainës
Alexander Chernenko të ligjit "Për disa ndryshime në Ligjin e Ukrainës" Mbi zgjedhjet
Presidenti i Ukrainës "," Nuk ka ëmbël se rrepkë rrikë. " KommentURA: më e rëndësishmja,
se vendi është më e dobishme. Vendin e tretë. PR lider Viktor Janukoviç të tij
lidhje me ngjarjet e 2004: "Unë nuk e konsideroj veten një djalë dhe nip. Me
me "revolucionin portokalli", si një nip kosto, shumë keq. " KommentURA:
ajo ka arritur të gjithë vendin. Vendin e dytë. MP, përfaqësuesi i
BYuT fraksion Sergei Terekhin i Julia Timoshenko: "Kur në shkurt 2005
Parlamenti votoi në favor të emërimit të Kryeministrit, ajo është rritur për
shkoj vjedhurazi për të parë në sallë. Ajo ishte prekur. Por në të njëjtën pllakë
duart e saj, të shtrirë në parapet, të bardhë. Ajo - një buldozer, që qëndron në shkoj vjedhurazi ".
KommentURA: buldozer, e cila gradualisht shkatërron vendin ... vendin e parë.
Zëvendës i Partisë së Rajoneve, Anna Herman se pse Viktor Janukoviç
refuzuan të marrin pjesë në debate televizive: "Në kampionatin qëndron Victor F.
marrin pjesë nuk do të jetë. Ky kampionat do të jetë solo. " KommentURA:
aq më tepër për shkak se dikush në këtë fushë një profesionist i vërtetë.

Share This Post: