Ky është konkluzioni portalianalistët rreth Pronës pronë të huaj
Jashtë vendit, bazuar kombinimit të saj fitues të çmimeve të ulëta të pasurive të patundshme në
Egjipt, një monedhë të dobët dhe normat e larta të rritjes ekonomike .

- Së pari, investitorëve të përfitojnë nga pasuria e lartë të japin të vërtetë
në Egjipt , është në dispozicion për shkak se vendpushimet e re , kapitalizimin fluksi i
turistët që gëzojnë kërkesën në rritje nga jashtë , - transfertat propertyshowrooms.com .
Tregut të pasurive të Egjiptit të patundshme gjithashtu kontribuoi në faktin se ai është i ri
tregut, e cila arriti të shmangur bum në pasuri të patundshme dhe të turizmit.
Rajonet në zhvillim i Egjiptit u bë gjithashtu një vend i njohur për investime
Fondet e investimeve në produkte të tilla si larg - hotele , provuar
vetë në mbarë botën si alternativa më e mirë për blerjen e investimeve private
pronës. Ne duhet të presim se planifikon të ndërtojë terminalin e ri
në aeroport ndërkombëtar në Hurghada , qendra turistike në Red
Deti , do të blejnë prona në Egjipt edhe më tërheqës .

Share This Post: