Që nga 84 komunitete në shtatë rajonet e Ukrainës janë të përmbytur 3 , Land 5000
faqet . Kjo është thënë nga Kryetari i Komitetit Shtetëror të ujit
Ekonomia e Ukrainës Vasyl Stashuk në një takim mbi counter
përmbytjet.

Sipas tij , e përmbytur toka në Kherson , Mykolayiv ,
Zaporozhye , Odessa , Dnipropetrovsk , Rivne , Volyn dhe rajone .
Stashuk theksoi se puna si pasojë e përmbytjeve dhe waterlogging
vazhdojnë . "Komiteti i Menaxhimit të Ujit Shtetëror të zhvilluar një plan veprimi për skipping break -up
dhe përmbytjet në vitin 2010 , zbatimi i të cilave është e kontrolluar nga komisioni , "
- Ai tha se . Siç është raportuar më parë ,performanca më e keqe e zeza pastrimi
sanitare janë vërejtur në Dnipropetrovsk , Kirovohrad , Ivano - Frankivsk ,
Lviv , Odessa , Poltava , Sumy , Kharkiv dhe Kiev rajone.

Share This Post: