Në treg cash të Ukrainësdollarit dhe euros vazhdon të bjerë në çmim . Kështu , norma e
blerjen e dollarit para ra në një qindarkë , duke shitur norma - 1-2 pennies .
Kursi i blerjen e euro para të gatshme ra 8 cent , shitja normë, në 5-7 cent .

Kursi i dollarit blerjen e parave e bën 7 , 905-7 , 945 ( 7 , 915-7 , 95 - dje )
. UAH / USD , norma e shitur - 7 949-7 , 98 ( 7 , 96 -7 , 99 dje ) , UAH / USD . sot
bankat janë të blejnë euro në para të gatshme për 10 , 57 - 10, 66 ( 10 , 57-10 74 - dje ) , UAH / EUR ,
shiten - 10 , 69 - 10, 80 ( 10 , 76 - 10, 85 - dje ) , UAH / EUR . Rubla ruse
në tregun e parave duke blerë 2 , 61-2 , 67 UAH . . rubla për 10 të shitur - 2 , 69-2 , 74
UAH . për 10 rubla . Banka Kombëtare të Ukrainës caktuar për 24 mars 2010 zyrtare
normat në 795 , 01 UAH . për $ 100 ( 0 , 43) , 1074 , 774 USD . për
€ 100 (3 , 24) , 2 , 698 USD . për 10 rubla . (0 , 01) . Recall tregtare djeshme
ndërbankar tregun valutor rezultuar në një gamë të 7 , 9420-7 , 9475 UAH / USD .
Sipas kompanisë " InterBiznesKonsalting " tregtare nëeuro mbaroi
në varg 10 , 7133-10 , 7248 UAH / EUR , tregtare në rubla - 2 , 697-2 , 699 UAH / USD .
NBU hyn në treg me blerjen e dollarë në normën e 7 , 9376 UAH / USD .

Share This Post: