Dokumentet për privatizimin e objekteve në Kiev në 2006-2010 .
janë vjedhur së bashku me një xhip deputet " Volkswagen Touareg ", të njësisë Chernovetsky
Peter Ivanov .

Në lidhje me të, duke cituar burimet e saj, shkruan "Gazeta në Kiev."
Jeep kryetari i parë nënkryetari i Komitetit të Përhershëm të Privatizimit është vjedhur
26 Mar nga parkingun e gjasave për fitore 6. Operativët e si u tha
Ivanov, vjedhja ka ndodhur në periudhën 14,30-16,00. Vetë viktima ka thënë
botim që bien nën përgjegjësi penale për neglizhencë
Mos kini frikë - jo një shërbyes publik. Në të njëjtën kohë për vjedhjen e nuk ka të dyshuar.
"Bleva një makinë të vjedhur me gruan e tij. Rreth transportin e dokumenteve të
dinte numër shumë i kufizuar njerëzish. Unë, si kryetar i komisionit, mori dokumentet
në Universitetin Shtetëror të pronës komunale dhe kishte për të marrë ato të Komisionit të Privatizimit.
Ju nuk mund të thërrasë atë një provë, por ata kanë të drejtë të shikoni privatizimit
punët dhe të bëjnë komentet e tyre. Ju pyesni pse u deshën për të përzënë
privatizimin e rastit për 4 vjet? Dhe kjo, unë kam për të tërhequr ato selektive,
dhe pastaj ata më thanë, se është arsyeja pse disa nuk e kujdesit? Të gjitha këto dosje të arsyeshme
në kabinën e makinës sime. Unë nuk mendoj se ai tërhoqi ndërhyrës
dokumentet në kabinën. Në fund të fundit, qelqi tone. Vjedhur SUV pas kontrollimit
raste, unë nuk e di që mund ta bëjë këtë ", - tha Ivanov. Ndërkohë, përfaqësuesit e
Opozita beson se të gjitha dokumentet nuk mund të përshtaten në brendësi të një
makinë. "Simbolikisht, pretendohet se ka vjedhur rasti për privatizimin e pak më shumë
Të gjitha mbretërimit të Chernivtsi. Unë nuk besoj se këto dokumente mund të
përshtatet në një sallë ekspozite makinë. Sepse vetëm një objekt i privatizimit të letrës
rasti me të gjitha miratimet dhe hetimet mund të marrë një disa vëllime shëndoshet.
Këtu po flasim për dokumente në katër vjet! Unë nuk përjashtoj që dokumentet
janë marrë dhe ka krijuar një humbje e shikimit ", - tha deputeti Valeri anën Klitschko
Karpuntsov. Peter Ivanov kokat e kompanisë, "Brovtek." Sipas Ministrisë së Brendshme bëhet publike
para zgjedhjeve të fundit në Kiev të Këshillit, Ivanov në vitin 1999 solli në
përgjegjësi penale, sipas Part 1 st.206 "luftën kundër biznesit legjitim
aktivitetit ", por rasti u mbyll. Më parë, prokurorët ngritën një Kiev
akuzat penale të neglizhencës së zyrtarëve të Kontrollit Kryesore
KSCA pronësi bashkërisht, në të cilën gabimi ka humbur dokumentet
e privatizimit në kryeqytet për vitet 2006-2010. Për kryerjen
Ky shërbim ofron për veprën penale të dënueshme me heqje UCF
dënime deri në pesë vjet.

Share This Post: