Tregu i pasurive të patundshme në Kiev kaluar tashmë në fund dhe filloi të ngadalshëm
Rritja me qira .

Kjo u njoftua nga Drejtori i Departamentit të Departamentit të pronësisë industriale dhe
shërbimet e konsulencës investimeve kompani përfaqësues Ukrainian
Colliers International Arkady Vershebenyuk gjatë një lojtarë takim pune
Rezultatet e tregut në 2009 në tregun e pasurive të patundshme komerciale: parashikimet
dhe realitetit, trend në vitin 2010 në Kiev. Sipas tij, në tregun me pakicë
- Fund e ka kaluar tashmë. "E mundshme afatshkurtra rritje në normat e vende të lira në treg
Shitje me pakicë 5% në 3% për shkak të zhvillimit e objekteve të reja ", - thotë ai." Në të kaluarën
vit, qiramarrësit të reja janë në mënyrë të 1%, shifra e këtij viti mund të rritet,
por vjen në treg një numër të madh të banorëve të ri nuk duhet të presë "
- Added Vershebenyuk. Në tregun e magazinës, sipas tij, ka
stabilizimin e normave dhe stimuj për rritjen e tregut do të rritet në tregun me pakicë.
"Ne duhet të presim një ulje graduale të aksioneve vende të lira
komplekse për shkak të zgjedhjes në dispozicion në treg ofron. Këtë vit
qiramarrësit që e kuptojnë të tregut - në fund, do të shkojë në të mirë
objekte ", - tha ai eksperti gjithashtu beson se e ardhmja do të kthehet.
interesit në tregun e tokës. "Nëse vitin e kaluar në treg kishte vdekur, atëherë kjo
ai do të vijë në jetë. Që nga ajo nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme dhe investitorët do të
shikoni në platforma të reja ", - tha eksperti.

Share This Post: