Raport mujor përmë të popullarizuara në mesin e ukrainasit tregjet jashtë vendit
pasurive të patundshme . Republika Çeke , në të cilën interesi është në rritje të vazhdueshme që nga qershori 2009 ,
herë të parë në histori , duke u renditur në mesin e goditi pesë , duke e detyruar Finlandë.

mBolgariey muajit të dytë radhazi, një në pesë janë blerës të interesuar.
Ky vend ballkanik udhëheq renditjen në gusht 2008. Sidoqoftë, hendeku
Bullgaria nga Gjermania nuk është rritur, pavarësisht nga faktorët sezonalë. I rëndësishëm
kërcejnë deri në prill, ka bërë Spanjë - më shumë se 1% të numrit të përgjithshëm të kërkesave.
Vazhdon të lëvizë poshtë dhjetë të lartë në Finlandë. Gjatë gjashtë muajve të fundit
ajo ka humbur më shumë se 2%. Shfaqja e Letonisë në dhjetë më të lartë në mars, ishte i
paketë të një natyre të përkohshme - është koha për të diskutuar në mënyrë aktive ndryshimet
të ligjit sipas të cilit të huajt blejnë prona në Letoni
një shumë të caktuar, mund të jepet një leje qëndrimi. I rregullt
parashikoi një rritje të interesit në muajin korrik, pas hyrjes së këtyre ndryshimeve
fuqi. Në prill, Letoni renditet vetëm vendin e 11. Pas tre muajve të mungesës së
lartë dhjetë përsëri në Francë. Megjithatë, në prill në lidhje me interesin e marsit
është rritur pak, dhe në maj, 10 ndoshta të lartë ai do të largohet -
përveç për Letoninë, shumë fort në Francë dhe Egjipti ndodhet. Më e madhe
kërcejnë nga top-10 Hungaria bërë - me 29% me 1, 98%. Blerësit rritur interesin
për Portugalia, Kroacia, Izraeli, Republika Dominikane dhe Australi. Ulur
- Për të Tajlandë, Qipro, Lituani dhe Suedi.

Share This Post: