Sot , mbulim metalike është kaq shumë, saqë
pronarët e shtëpive private praktikisht nuk ka dyshim
se të mbuluar çatinë .

Veshje metalike tjegull kërkon një ekspertizë të caktuar
dhe të angazhohen në këtë lloj pune mbulim, madje edhe teknik me përvojë
do të duhet një ndihmës, si dhe mjete profesionale. Metal
praktike dhe të besueshme, edhe nga një gamë të gjerë, i cili ofron
moderne të materialeve të ndërtimit të tregut, të gjeni të ngjyrosur të drejtë nuk ka të bëjë
lehtë. E megjithatë, për të metalit për vitet që vijnë,
kur është zgjedhur për të marrë parasysh shumë faktorë që ndikojnë në kohën e tij
përdorimin efektiv. Prona e metaleve të varet kryesisht nga
si material është i mbuluar me fletë galvanizuar nga i cili është bërë.
Në mënyrë tipike, kjo materialet polimer: poliestër, plastisol, ose Puranas. Por
dhe kjo nuk është e gjitha. Në Veshje metalike dekorative duhet të
të jetë një shtresë që është e nevojshme për aderimin e mirë e polimer
materiale dhe shtresa e passivating, e cila mbron fletë galvanizuar nga
abetaret. Mungesa e njërës nga këto shtresa mund të flasim për të ulëta
cilësinë e produktit. Në më optimal me kosto Veshje polimer
Poliestër ka rezistencë të mirë për të korrozioni dhe UV
rrezatimit. Pengesë e saj i vetëm - kjo është një rezistencë e keqe për të mekanike
Efektet. Plastisol pse rezistent ndaj stresi mekanik dhe korrozionit,
por nuk toleron dritën ultravjollcë. Dhe në 60 gradë Celsius në të gjitha
humbet pronat e saj. Pra, me të tillë një metal shtresë nuk është i rekomanduar
për përdorim në rajonet me klimë me diell. Cilësi më të lartë, por për shkak
Veshje relativisht të shtrenjta prej metali - atë pural. Cover
e Puranas nuk kanë frikë të stresit korrozioni dhe mekanike, temperatura edhe
nuk ndikon në efikasitetin e përdorimit të tij. Prandaj, metal
me një shtresë të është deri tani më të mirë. Për fat të keq,
Ndonjëherë nuk janë produkte të prodhuesve 'private' - metalike,
në të cilën shtresë polimer në vend të bojë, një shtesë e thjeshtë ose
më keq - të ulët të keq kasetë tub. Këto fakes të shikoni edhe të habitshme
ndryshojnë nga cilësia e materialit mbulim. Asnjë film prerja përbetuar
ndjekur nga pasting e llamarina, apo edhe vetë pikturë
Smalt të mirë nuk është zëvendësim për cilësinë e mbrojtjes, e cila jep polimere pudre.
Me një çmim relativisht të ulët, kjo "metal" do të shërbejë jo më shumë se
dy vjet dhe shumë shpejt ndryshk.

Share This Post: