Pas leximit të letrës , "Si " privat " , " hedh " huamarrësit , duke i detyruar ata në skllavëri "
Unë menjëherë kujtua një histori shoku im . Kjo ndodhi për dy muaj
më parë. Vetëm një histori të ngjashme kanë ndodhur në kryeqytet në qendër të rrugës
Ushtrisë së Kuqe . Ajo është rreth PraveksBanke .

Në rastin e mikut tim - Peugeot 206 makina, të cilat ai paguan
që nga viti 2006. Ajo ka një fëmijë dhe burri i saj ishte shumë i zënë në punë,
dhe kështu ndodhi që ai kishte harruar dy muaj paguajnë për kredi. Pronare
Auto dinte për këtë. Ajo gjithashtu mori një telefonatë nga banka me pretekstin për të bërë diçka
Fotografia makinë. Ajo arriti në parkingun e bankës. Pas duke folur
me një ekspert të kredisë, ajo ka mësuar për të borxhit në 750. është i befasuar të vërtetë,
Ajo tha se ajo ishte e gatshme të paguajë me interes (dhe kam menduar
se kur ai mori në shtëpi, të kënaqur me dajak bashkëshortin e saj ...). Eksperti nuk ka mendje. Ajo pyeti
SHKO edhe barazim, pasi afati i politikës së skaduar. Ajo kërkoi për fletë të dhënave
për të mbushur e të dhënave. Pas përgatitjes së dokumenteve, eksperti i dha
letër për nënshkrim. Pa një mendim të dytë ajo e nënshkruar ato, duke nënshkruar
një vendim. Pas kësaj, punonjësit e bankës, tha se tani ajo ka tre
mundësi të dalë nga situata: 1. shuar plotësisht vlera e mbetur
makinë - në 9000. është (!) 2. për të kaluar një makinë në mënyrë që banka (p.sh
për shitje, sepse ajo është për këtë makinë dhe fotografuar në fakt), 3. marrëveshje
në gjykatë, që nuk është e dobishme për të dyja palët, dhe më e rëndësishmja - është e kotë të pronarit
auto. Njohur u përgjigj se policia mbi ta qarë. Ajo u ngrit dhe duke shkuar
jashtë zyrës. Si një ekspert i tha asaj se ju nuk mund edhe të shpresës,
ju marr makinën nga parkingu nuk do të ketë sukses. Jashtë në rrugë, pa një
foto: makinën e saj nga të gjitha anët mbushur me makina të huaj, pa shoferë.
Pasi duke qëndruar për disa kohë, sinjalizoi, por askush nuk u shfaq. Ajo shkaktuar policisë së trafikut.
Në atë rrugë ka thënë policët, nëse makina nuk është duke qëndruar në parkingun e bankës, ata do të
me tërheqje lënë mënjanë band-rrugën e makinës. Dhe kështu - kjo pronë
bankare, dhe ata nuk mund të bëjë asgjë. Ajo shkoi në degën lokale të Pechersk
Policia, shkroi një deklaratë. Ata mbledhur supet e tyre, kur dëgjoi adresën e bankës dhe
raportuar se, mirë, ajo nuk është një nga të turmës ishin këtu tashmë. Dhe policia
nuk mund të bëjë asgjë: banka ka të drejtë, pasi ju nënshkruar personalisht
rënë dokumentet tuaja. Pasi ajo u kthye në bankë për të përmbushur
me "kryesore". Ajo më tha se ajo kishte një fëmijë, që kjo situatë
me borxh - dhe jo, forcës madhore, jo rregull. Se historia e saj e kreditit
që nga viti 2006, nuk do të zgjoj dyshim, dhe edhe më shumë nuk mund të zbatohet
për atë hapa të tilla drastike. Çfarë "kryesore" tha ajo, në qoftë se brenda 1-2
javë, ajo nuk ka paguar në 9000. dmth, banka do të vënë makinën e saj
për shitje. Siç mund ta shikoni, nuk ka shpëtim ... Mbrëmje ajo kaloi në reflektim.
Veten në profesionin - avokat ndërkombëtar. Si rezultat, huazuar para nga një mik
dhe një javë më vonë i solli ata në bankë. Fraza "kryesor" tronditur fjalë për fjalë:
"Para se të jep të gjitha të automatin e bankës, dhe tani para në një herë sjellë. A
thonë - një krizë ... - Si ju? Po, ajo i dha makinën vetëm pas
si ajo e kishte ende të paguajnë për parkim - 36 hryvnia të njëjtën ditë.
Për tri javë - një sasi të mirë akumuluar. Shërbimit të parkimit, të cilat
urdhëroi krejtësisht! .. Nëse makinacioneve të shquar me fiksime
bankat në Kiev, që nuk thonë asgjë të rajoneve. Në veprim 90 të tilla u quajt
të paligjëshme dhe zemërim!

Share This Post: