Sipas një studimi të kryer nga një prej më të popullarizuar në botë
Portals udhëtimit TripAdviserEvropian më tërheqës
vendpushimet në vitin e tanishëm janë vendpushimet në Spanjë , Turqi dhe Portugalia .

Sipas zëdhënësit Site Emma Boyle , morën pjesë në anketë
rreth një milion njerëz . Top 10 preferencat e udhëtimit si vijon
: 1 . Oludenis ( Turqi) . 2 . Mykonos ( Greqi) . 3 . Mykonos ( Qipro) . 4 .
Dalyan ( Turqi) . 5 . Formentera ( Spanjë) . 6 . Lagos ( Portugali) . 7 . Sitges
( Spanjë) . 8 . FUERTEVENTURA ( Spanjë) . 9 . Albufeira ( Portugali) . 10 . Protaras
( Qipro) . Site ishte gjithashtu listën TripAdviser nga qytetet më interesante
botën kulturore dhe pikë njohëse e parë në bazë të rezultateve të votimit
përdoruesit. E para dhjetë vende u janë shpërndarë si kjo : 1 . Firence ( Itali) .
2 . Washington ( USA ) . 3 . Romë ( Itali) . 4 . Paris ( Francë) . 5 . Siem korrin ( Kamboxhia ) .
6 . Nju Jork ( SHBA) . 7 . Jerusalem (Izrael) . 8 . Venedik ( Itali) . 9 . istanbul
(Turqi ) . 10 . Londër ( Mbretëria e Bashkuar) . Kujtojnë se vitin e kaluar , sipas
pjepër i MAR Consult , intervistimin operatorët turistikë , udhëheqësit në renditjen
popullaritetin e filloi në Turqi dhe Egjipt . Në vitin 2009 , Egjipti ka marrë 2 milionë turistë
nga Evropa , Turqi - 2 , 6 milion

Share This Post: