Kabineti i Ukrainës planeve për të blerë rreth 4 milion ton e grurit në tregun e brendshëm .
U tha gazetarëve Ministri i bujqësisë Nikolai Prisyajnyuk .

"Ne do të ndajë 5 miliardë dollarë në bono për fondin e agrare .
Dhe ne shpresojmë se ne do të jetë në gjendje për të vendosur këto obligacione dhe për të marrë para "
- Tha N. Prisyajnyuk . Gjithashtu , tha ai , qeveria do të jetë në gjendje për të nisur
Programi i Granteve për një lopë që nga 1 janar 2011

Share This Post: