Në rajonin e policisë oficerët Rivne ekspozuar përfaqësuesi zyrtar
kompani Ukrainë jashtme dherrugët e shërbimit në këtë
zonat që janë fituar në mënyrë të paligjshme riparimet rrugës UAH 640 mijë.

Kjo është transmetuar në shërbim për shtyp të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Ukrainës Siç u bë i njohur , të përmendur
personi gjatë rikonstruksionit të një Kiev mesazh autostradë - Pres
në kuadër të programit të shtetit e përgatitjes dhe mbajtjes së
pjesën finale të Kupës së Evropës 2012 , falsifikuara
aktet e pranimit, e cila ekzagjeruaravolumin dhe vlerën , se sa kanë shkaktuar
gjendjen e dëmeve në vlerë prej 640 UAH 000 . Zyra Rajonale e Prokurorit të iniciuar
çështjen penale për shkak të krimeve sipas Pjesës 2 , Pjesa 2 dhe st.364
st.366 ( abuzimin e autoritetit ose të detyrës dhe falsifikim të shërbimit )
Kodi penal i Ukrainës , shkruan proUA .

Share This Post: