Euros ndaj dollarit amerikan nuk arritën të mbajnë mbi shenjën e 1 , 23 ,
dhe pika të skepticizmit të konsiderueshme ndaj euros , duke reduktuar
që ekspertët parashikojnë , raportet Dow Jones Newswires .

Siç thonë ata strateg në BNP , shqetësime për bankat evropiane
ka gjasa të rritet me sa më shumë dhe më shumë prej tyre kalojnë testet e stresit .
Siç është raportuar , duke cituar burime , FT 100 banka ka të ngjarë t'i nënshtrohen
teste stresi , raportet K2Kapital . Pamje nga indeksi i më vonë e zhvillimit ekonomik
mendimi në zonën e euros nuk kanë gjasa për të treguar shenja të përmirësimit pas
rënien e indeksit tëmenaxherëve të blerë " . Indekset e punësimit dhe çmimeve të
pafavorshme . E gjithë kjo kontribuon në parashikimet negative për euron në një kohë të gjatë
afatgjatë . " Investitorët janë të kujdesshëm në lidhje dhe të përpiqemi për të vazhduartrendet
se më të njohur me të - të tilla si shtyjnëeuro poshtë " , - thotë
Sebastien Ghali , strateg monedhës në BNP Paribas në Londër . evropian
monedhës është nën presion kundrejt dollarit amerikan kundër " negative të përgjithshme
mire2 ndjenje , thotë një strateg i lartë në Westpac Bank, Imre Shpaytser .

Share This Post: