Nëse keni ndërmend të filloni ujdisje dhomëtë gjallë pas
riparimit, ju fort rrezik. Shumë e kërkesës bizhuteri origjinale "të pista "
punë përgatitore . Në lidhje me këtë dekoratë duhet të kujdeset për të primare
fazat e riparim.

Kolona janë ndërtuar zakonisht gjatë ndërtimit të shtëpisë. Megjithatë, në qoftë se preferoni, ju mund të
të krijojë një "mbështetje", ku nuk kishte asnjë. Vjen në kolonë ndihma apo e rreme
pilaster - një zgjatje drejtkëndëshe në mur. Kjo është një mënyrë për të reduktuar visually
shumë vend në dhomë të gjallë, thyejnë atë në zonat funksionale.
Mur të rreme në dhomë gjallë shpesh ngritur për të krijuar niches cekët.
Ata mund të kenë nevojë për pamje (a false-box ndriçim fshehur) ose
vendosjen e plazmës (fshehur telat). Në fund të ndarëse të brendshme mund të vendoset
ndërtuar në raftet ose, nëse thellësi të lejon hapësira e magazinimit të plotë
apo edhe një fireplace. Zgjidhje me pak: ngushtim të jetesës, dhe jo me sy
dhe shumë e vërtetë. Hapje harkuar janë përdorur për zonimin dhomen e ndjenjes.
Ata mund të ndahet në pjesë të një dhomë të ngushtë, të gjatë, apo të theksojnë
ngrohtë gjirin dritare. Llaç - një atribut klasik i dhomen e ndjenjes. Priza e sotme
cornices dhe nuk shprehin domosdoshmërisht nga suva plastike nga homologët e lirë
lyer lehtë në çdo ngjyrë, të lehtë për të instaluar. Llaç nuk duhet të
në dhomën e ndenjjes shumë. Uljes relativisht modeste në perimetrin e tavanit
dhe dalje për llambadar. Në dyert e brendshme në vend të qelqi mund të jetë futur
dritaret gotë. Ata janë të urdhëruar posaçërisht ose të zëvendësojë njolla për temperaturën e dhomës qelqi.
Një përparësi e një zgjidhje të tillë - është në dispozicion për ju ndonjë shifër. Megjithatë, ju keni
shkaktojnë installer master: xhami vetë duke zëvendësuar në pjesën më të madhe
dyert moderne goxha e vështirë. Ju mund të kujdeset për qelqit me njolla
më parë, le të vënë ato në një fabrikë në prodhimin e liri. Por
kjo do të kufizojnë varg në dispozicion për ju "model". Xhami me njolla mund të jenë futur në rrëshqitje
ndarëse ose për të organizuar një kuti të rreme-: kuti në mur me gotë me njolla dhe të ndriçuar
brenda. Ndoshta, pas riparimit do të vijnë në përfundim se dhomen e ndjenjes
merrni shumë i përulur dhe i mërzitshëm. Gjallëroj muret me një kufi mund të jetë
rreth perimetrit të tavan (shumë janë shitur në koleksione me wallpapers lidhur).
Alternative: stencils pikturë, stickers, Decoretto gati. Nëse në dhomë gjallë
mungon qendrën vizuale, ju duhet të shikoni në muret e zhveshur bosh
- Merrni letër-muri e tyre. Kolegjet mund të jetë e lartë vykleivat të letër-muri normale. Nuk
Mbani në mend se duke tërhequr shumë e madhe zvogëlon sasinë e dhomës. Zgjedh
fotot me shumë detaje që nuk e mërzit me kohën
shqyrtuar atë. Tifozët e mbishkrime të rekomandojë grevës duke tërhequr një bosh,
një ngjyrë mur. Ofrohen për shitje është një acrylics shkëlqyer të gjitha
ngjyrat e spektrit. Në dhomë gjallë, ku në mbrëmje është më shpesh trajtohet vetëm
çdo një kënd, ju mund të përdorni bojës fluoreshente. Riparim
mbi, mobilje është, është koha për të shtuar ato pak gjëra në dhomë gjallë, e cila
formën e "natyra" e brendshme: piktura, fotografi, pasqyra, rafte dhe
etj Për fotografitë janë më të mira të përshtatshëm solid-color mure. Në rastin e shumë ngjyrë muri
zgjidhni një kornizë të gjerë. Rregulli është: pikturat e madhe të varur në një kënd,
pak mbi nivelin e syve, e vogël - në nivelin e syve, të drejtpërdrejtë. Mbledhja e kartolina,
fotografitë e njerëzve të afërt me të njëjtën pjesë ose mat varet grupe.
Nga fotot, ju mund të bëni një kolazh në një kornizë të madhe. Pasqyrë në dhomë gjallë
jo domosdoshmërisht, por nëse doni, pse nuk rri? E pra, në qoftë se drita
reflektohet nga një pasqyrë, bie në këndin më të errët, ndërkohë që nuk rekomandohet
var leckë reflektuese në mënyrë rigoroze në frontin e dritareve dhe dyerve. Për suvenire,
koleksione të ndryshme sa të ketë një raft mbi mur. Veçanërisht interesante
"Tregon" mund të ndriçojë. Në raft të njëjtën ju mund të vendosni disa libra
që mysafirët mund të shfletoni në mungesë tuaj (të kaluar kohën). Të gjitha detajet
jetojnë deri në mobilje dhe trajton janë elementet
dekor. Në krijimin e brendshme nuk janë xhingërima. Kllapa, shufra, grepa
perde, mobilje trajton, varet qepalla - përveç detyrave të tij të drejtpërdrejtë janë kryer
dhe një funksion dekorativ. Prandaj ajo duhet të kombinohen me njëri tjetrin dhe me mobilje
ngjyrë dhe stil.

Share This Post: