" Dashuri " quhet kulmet kulmi bërë nga materiale natyrore , pothuajse
nuk i nënshtrohen trajtimit : kashtë , kallam, terren , propozoj
çati, çatia e herpes druri . Në qoftë se para se të materialeve të tilla për mbulim
ishin kudo , por tani ata janë ekzotike .

Duan të kenë një kopsht tavanë? Më saktësisht, për të siguruar që kulmi juaj ka një kopsht? Pastaj ju
mund të caktoni një çati terren - një modë, eko-miqësore, natyrore. Këtu janë vetëm një
A mos presin që në këtë mënyrë do të kurseni para. Në ditët e vjetër
kulmi terren ishte e lirë. Për të ndërtuar një çati
kërkohet vetëm një sistem demet dhe tokën. Kulmet pederast u
kryesisht në të varfër, të cilët nuk mund të përballojë çdo gjë tjetër.
Përveç kësaj, një çati ishte një plus interesante - ajo mund të jetë
kullotur kafshët. Lopë, natyrisht, askush mbi çati nuk fillon dhe
Këtu dhi - ndodhi. Kudo çatitë pederast e përdorur në ndërtimin
akull - bodrume të ftohtë, mesjetare homologët frigorifer. Sipas pederast
kulmi i mbeti temperaturë konstante, dhe si i tillë kishte qenë bodrumi
mjaft të thellë, dhe pastaj temperatura ishte i ulët. Në rrethana të tendosura
çati pederast organizohet mbi krevat fëmijësh, por kurrë nuk - në granaries.
Vetëm karakteristika shumë që e bëjnë këto çati të mirë për akullore (të shpëtuar
temperaturë konstante), duke i bërë ato të papërshtatshme për ruajtjen e grurit: një
kulmi terren kokërr më të ndjeshëm të kalbet, se në asnjë tjetër.
Moderniteti nuk e thjesht pederast çati ekzotike, por ekzotike
kushtueshme. Kjo është - një nga llojet më të shtrenjtë të mbulim. Kulmi terren
kërkon një ndërtim të fortë deng, parket të qëndrueshme dhe të forta pikë
hidroizolim të cilësisë. E gjithë kjo kushton para, dhe në vend të mëdha. Përveç
e pederast kulmi maintainability është shumë e ulët, por kujdes është e nevojshme
të vazhdueshme. Në të vërtetë, një çati është në rritje - jo vetëm një shtretër kopsht apo lule
që edukuar zili të tjerët, por edhe çdo barërat e këqija. Dhe nëse terren
kulmi nuk ndjek, atëherë një kohë shumë të shkurtër do të jetë kulmi
si fara e keqe si një shumë të lira. Pamje shumë të pakëndshëm.
Mendimi i parë i kashtë ose çati kallam - çmime të ulëta. Në të vërtetë,
që komplekse - shkoi në fushë pranë dhe madje mori askush nuk donte kapë
kashtë. Apo shëtitje në liqene apo kënetat, të prerë kallam. Por në fakt
vërtetë nuk është kaq e thjeshtë, dhe kashtë dhe kulmet e kallam për të kursyer para
Në ditët e sotme, ende asnjë nuk erdhi. Së pari, kashtë ose kallamishte nga fusha
nga një bog afërt nuk përshtatet në gjendjen natyrore për pajisjen
çati të besueshme moderne. Këto materiale natyrore janë në nevojë për të veçantë
Trajtimi: zjarr-retardant (nga zjarri), antiseptics (kundër të ndryshme
insektet dhe minj). Megjithatë, pavarësisht nga trajtimi, kulmet e tilla janë
mbeten të njëjtin rrezik zjarri - në mënyrë që të zvogëlojë gjasat e shpejtë
djegies (një kashtë ose çati kallam off, si barut, në qoftë se nuk
masat e përshtatshme), trajtimi duhet të kryhet rregullisht. Dhe kjo tashmë kërkon
pjesëmarrjen e specialistëve që thyejnë bankën. Po, dhe instalimin e kashtës
dhe kulmet e kallam këto ditë - nuk është e lehtë. Jo aq shumë
roofers specialist duke punuar me këto materiale. Dhe si ata që punojnë,
vlerësojnë punën e një të tillë ekzotik mjaft shumë. Çatia e një druri
herpes janë një nga llojet më të shtrenjtë të mbulim.
Të gjitha materia në mbeturinat e lëndëve të para: vetëm 15% të vëllimit janë të përshtatshme për prodhimin e
herpes. Përsëri, si në rastin e kashtë dhe kallamishte, zall kërkon një të veçantë
Processing - antipozharnoy, antignilostnoy, mbrojtje kundër kërpudhave të ndryshme dhe
organizmave të tjera biologjikisht aktive. Instalimi kërkon njohuri dhe praktika
pamundur pa ekspert. E cila, që ra fjala, nuk është aq e lehtë për të gjetur. Propozoj
kulmi është larg nga mbulim më të shtrenjtë opsion
mbulimit. Propozoj është shumë e rrallë, ajo prodhoi materiale të pakta dhe të tilla
sigurisht, shumë të shtrenjta. Por nëse keni të holla dhe ju doni shtëpinë tuaj
na japin diçka për të kujtuar Louvre apo Kulla, ju mund të caktoni një çati propozoj.
Edhe pse mbulim propozoj nuk kërkon ndonjë trajtimi të veçantë (guri,
sa më të qarta, nuk kalb, nuk është subjekt i infeksionit nga kërpudhat, jo-ndezshme), një pjesë të madhe
Shuma e punë krahu në prodhimin e herpes dhe instalimin mbulim
e bën këtë pajisje kulm nuk është vetëm e shtrenjtë, por ende problematike
- Gjej një ekspert mbi një çati thatched është shumë më e lehtë se sa në një propozoj.
Nëse ju shikoni se si të "natyrore" pullazeve, duket se e vërtetë
natyrale, organike është kulmi propozoj vetëm - thjesht një gur
pllaka të trajtohen vetëm mekanikisht. E njëjta gjë nuk mund të them asgjë për herpes,
as e kashtë ose në kallamishte, apo edhe në terren. Të gjitha këto lloje të kulmeve që kërkojnë
apo të tjera të trajtimit, mbrojtjes dhe kështu me radhë. Dhe një pyetje tjetër - nëse ata janë me të vërtetë
Kimi "natyrore" dhe e mjedisit, pasi të gjithë se, e cila është projektuar për të mbrojtur
nga kalb, zjarri, insektet, kërpudhat, dhe kështu me radhë. Vërtetë, ata janë mjaft të
shkallën e vendit ekzotike dhe e përshtatshme të përkryer për statusin në shtëpi,
në shtëpi (një gjueti la shtëpizë), sauna, gazebos dhe kështu me radhë. Edhe pse shtëpia në ndërtim e sipër
si "foleja familjare", pasuria a la «ruse mënyrë e jetës së shekullit XIX," nuk është e nevojshme
nuk ka të mbuluar me kashtë ose herpes. Është si veshur atlete me një kostum tre-copë
Armani ose projektuesi vishen në mbrëmje për të zgjedhur bizhuteri plastike.

Share This Post: