Rada Verkhovna ka ratifikuar një marrëveshje me Bankën Botërore për një kredi në shumën e
60.000.000 $ për fazën e dytë të rehabilitimit të hidrocentraleve të Ukrainës .

Për miratimin e projekt-rezolutën № 313 deputetë votuan në 0169 për të
minimale të kërkuara 226 . Në vendimin e saj parlamenti ratifikoi përkatës
Marrëveshja e nënshkruar nga Ministria e karburantit dhe të energjisë dhe BB më 3 shkurt .
Vini re , 3 shkurt , Ministria e Energjisë dhe BB nënshkruan një marrëveshje për të siguruar
dopfinansirovaniya projektin e rehabilitimit hidrocentralit ukrainas. brenda
Faza 2 e projektit është planifikuar të rindërtojë dhe 3 hidrocentrale
Dnieper HEC -2 hidrocentralit dhe Kremenchug .

Share This Post: