Presidenti Viktor Janukoviç ka ndërmend të dëgjojnë çështjet që lidhen me tokën në Krime .
Ai tha këtë , duke hapur takimin NSDC të enjten .

" Çdo vit , kur kemi ardhur për të pushuar në Krime , vërejmë se ajo nuk është
bëhet më mirë dhe duke u përkeqësuar . Toka , të cilat autoritetet lokale janë trajtuar
pushtetit - kreu i këshillit të fshatit ( këshillat e fshatit ) , tokën ,e përafërt
në det , ajo mbyllet rruga për të tjerët " , - vuri në dukje Presidenti . " Është e rëndësishme
pyetje , ne së shpejti do të marrin në konsideratë , dhe ne do të jetë në gjendje
dëgjuar folësit që i treguan për situatën aktuale në Krime "
- Added Yanukovych . Presidenti gjithashtu rikujtoi se në të ardhmen e afërt do të
" Konsideroni një ligji të veçantë që do t'i jepte një mundësi për të rivendosur
gadishullit të bëhet një destinacion pushimi , jo vetëm ukrainas , por edhe
u zhvillua në botë , sitokë që meriton atë ", thotë Ukrainian
vërtetë.

Share This Post: