Lajme bujshme e djeshme e fuqisë së besimit të 50% për çmimin e gazit rritje
popullsisë dhe ka zhytur shumë në një gjendje shoku .

Post Elektrike Kombëtare Komisioni Rregullativ (NERC)
postuar në faqen e saj një shumë pak "mbi-partizan": pothuajse të thellë
natës. Dhe dje është raportuar se çmimet e gazit do të rritet dhe bizneset
sistemit të energjisë. Nuk është e vështirë të parashikohet se çfarë do të rezultojë në vetëm e tanishme
bien. "Kjo nuk është ne. Kjo është e gjitha "version zyrtar të zyrtarëve nga Grushevskogo
- "Kjo është e gjitha kredive të FMN për vendet ndryshe nuk shohin." Në rrethana të tjera,
Ky shpjegim do të jetë e mjaftueshme. Kjo është jo vetëm në situatën tonë.
Nuk ka gjasa që ekspertë nga shoqëri të zhvilluar demokratike mund të kuptojnë plotësisht
shpirti ndërlikuar sllave. Ta themi thjesht, një më shumë pyetje - a do të rrisë të ardhurat
e "Naftogaz". Në fund të fundit, qytetarët janë kryesisht vetëm duke paguar për të. Dhe pastaj
para diku për të zhduket dhe për disa arsye nuk arrijnë në destinacion.
Për vetëm shikoni ndërmjetës (kompanitë rajonale të gazit dhe të energjisë kompanitë në pronësi të një pjesë të vogël të
oligarkët afërt me partinë në pushtet)? Nëse ju duhet të mbani mend se
çdo rritje çmimi, "komunale" automatikisht zvogëlon numrin e rregullt
paguesit, synimin e autoriteteve për të duken edhe më të dyshimtë. Ata mund të jenë
krahasuar vetëm me përpjekje për t'i detyruar ukrainas çdo muaj për të blerë
një unazë ari. Njerëzit e kanë vjedhur dhe plaçkitur një hap të tillë më larg, natyrisht,
të çojë në varfërimin total të ukrainas. "Rritja e çmimit të gazit për familjet
50% - vetëm një tjetër konfirmim se populli ukrainas janë grabitur,
çastin e nënshkrimit të një marrëveshje për të zgjeruar flotën e Detit të Zi
Federata Ruse ", - tha deputeti (BYuT), Andrei Senchenko. Sipas tij, të gjithë
përfitojnë nga marrëveshjet Kharkovit "shkoi në xhepat e pronarëve të kimike
ndërmarrjet e vendit tonë, sidomos Firtash, dhe disa pronarë
ndërmarrjeve metalurgjike, por i dha asgjë në publik. " Kjo është, oligarkike
klaneve që erdhën në pushtet, të forcojnë biznesin e tyre nga qytetarët e zakonshëm.
Pra, ajo godet pranë Kabinetit të Ministrave të Ukrainës nuk e përjashton mundësinë
rritje të mëtejshme në çmimet e gazit për popullsinë, pra e konsumit
Kategoritë 3 dhe 4. Vërtetë, koha dhe shuma e rritur nuk ka njoftuar ende.
Sigurisht, që ukrainasit nuk nesër sulmuan të kabinetit qeveritar, ai menjëherë
premtuar subvencioneve. Këtu janë vetëm një kuptim për të kryer të gazit më të shtrenjtë dhe të tij
... Të njëjtën kompensuar? Dhe kush, të themi, në këtë të fitojë? Duket se mundësitë
ne kemi më për ju se nuk është trishtuar. Më shumë gjasa, disa
muaj do të rrisë çmimet e konsumit për ushqim, qira, shërbimet ...
Në përgjithësi, rritja e çmimit të parashikuar do të shtojë një vjeshtë të ndryshme
pikë. Interesante, pritjet e pushtet? Total grevë? Ose fakti që
Ukrainas vetëm do të vdesin? Normat mund të bjerë përsëri? "Parashikimi ynë
Inflacionit për 2010 është që të shqyrtojë "- thuhet në Investime Astrum
Menaxhimit. Ekspertët shpjegojnë: pasiguria shumë i lartë
rritje në tarifat dhe implikimet e tyre për dinamikën e indeksit të çmimeve të konsumit
çmimet. Megjithatë, ekspertët financiare nuk përjashtojnë se vendimi mbi tarifat për familjet
mund të jepet një back up. Veçanërisht në dritën e zgjedhjeve të afrohet në mestnyeorgany
pushtet.

Share This Post: