Dhe përdorimin estetike dhe funksionale e gurit mund edhe të ngrejë
vlerën e pasurisë suaj. Dekoroj oborrin tuaj do të ndihmojë në elementet e njësisë
- Nga gardhin dhe derishtretër lule në zonën tuaj .

Për të dhënë një pamje oborrin tuaj origjinale dhe spektakolare, ju mund të përdorni
një shumë të llojeve të ndryshme të materialeve - nga veshja e hapur për të
tulla dhe e frenon. Elementi i parë i gardhit në dhënie e titullit fisnikërie e faqes tuaj
një gardh. Këtu janë të lejuara të gjitha llojet e alternativave. Marrë përsipër ndërtimin e
gardh prej guri, ju lutem të jenë të vetëdijshëm se një gardh prej guri - kjo është një shumë e madhe
strukturën, dhe për këtë arsye themeli bazë të saj duhet të jenë të qëndrueshme dhe të besueshme.
Materiali më e përshtatshme është një shkëmb. Por kjo nuk është kthyer gardh
ngrysur dhe i zymtë, është e nevojshme për të përdorur rok kafe-kuqe-burgundy
ngjyra. Pak më e lehtë për të ndërtuar rrethojat e dolomite guri, guri i merr
në gurore, ku është minuar nga shpërthimi. Gurë të tilla janë zakonisht
banesë, trashësi të ndryshme dhe zona. Në të njëjtën kohë ata janë të ndarë të lehtë
konvencionale çekiç murator. Por, në fuqinë e saj dhe qëndrueshmëri të këtij guri
shumë më të ulët të qymyr, edhe pse si duhet ndërtuar gardh e dolomite
gur mund të qëndrojë shekullit. Në çdo rast, alternativa më e mirë për pajisjen gardh
do të përdorin disa lloje të materialeve - tulla, hekuri, guri
dhe druri, etj Kjo ndërrimin do të japin një look estetike për gardhin tuaj.
Numri i krevateve nga shtretërit tuaj lule dhe të gjitha llojet e lule element-spektakolare mund të
të bëhet e lojë me birila konkrete, të cilat ju do të mund të tulips bimore, petunias
ose trëndafila. Ju mund të bëjë shtretërit me duart e tyre, duke përdorur natyrore
guri. Në këtë rast, të marrin në konsideratë duke mbuluar fasadën e shtëpisë, nëse obdelochny
material në shtëpi guri ose druri, shtretër duhet të bëhet nga këto
njëjtat materiale. Një krevat lule me mure guri, shumë e bukur dhe relativisht të
të lehta në ndërtesë. Për të ndërtuar një shtrat lulesh duhet të masë 90 cm nga
themeli dhe aksionet e përzënë prej druri për të shënuar kufirin e jashtme
shtretër tonë. Së bashku rrobash linjë muri shënim kontur. Brenda loop
dig hendek përgjatë vijës së gjerësi 30 cm dhe 20 cm të thellë gropë duhet të përcaktohen
në përputhje të boulders të mëdha të trasha. Shtroj gurë sa më shumë të jetë e mundur një
në një tjetër, por ata nuk mbivendosen njëri-tjetrin. Vë në radhën e ardhshme,
docking gurë. Në qoshet vë gjatë, gurë banesë. Se
ujit nga shtretër lule mund të rrjedhin jashtë, nuk lidhen zgjidhja e parë
pesë ose gjashtë rreshtave. Përgatitja e një përzierje e çimento, rërë dhe ujë, në përputhje
me udhëzimet në qese. Kur lartësia e mur do të jetë 10 - 15 cm, e mund të fillojnë
zbatuar zgjidhje, por vetëm në gjysmën e brendshme e gurë. Për të krijuar një
formë të mureve, bërë pirg të thatë, të përpiqet të mos bjerë zgjidhje
në mur përpara. Gurët e gjatë dhe të sheshtë vendosur mënjanë për të fundit
seri. Për një zgjidhje të ngrirë, të lënë një krevat lule natën, dhe pastaj në
duke përdorur një spërkatës kopsht për të aplikuar gjuetar fokash në mur,
kushtuar vëmendje të veçantë në krye të murit. Sealant do të ndihmojë në parandalimin e plasaritje
zgjidhje brenda joints. Elementet e arkitekturës të vogla dhe dekor e ornament më të mirë
familjeve të mëdha janë statujat dhe monumenteve të suva apo konkrete, madje dhe mermer.
Këtu është kostoja mund të ndryshojnë brenda kufijve të gjerë, në varësi të
përmasat dhe kompleksitetin e figurës. Megjithatë, lider i padiskutueshëm i arkitekturës të vogla dhe dekor
-, Granit gur ranor dhe gëlqeror. Të gjitha sendet janë zgjedhur për të, ngjyra formën e
dhe madhësinë e vendit ku keni ndërmend të vendin e tyre. Më aktiv
Skulptura guri të bëjë, llambat, mobilje, lojë me birila të pijshëm për zogjtë, dielli
orë, ata Grills rimeso, burimet dhe kolona. Shkallët Stone për ndërtimin e
Shkalle duhet të jetë jo-shqip dhe rezistent ndaj konsumuarit. Shkallë mund të jetë
drejtuar nga: blloqe prej guri, guri të prerë, pllakë guri ose pavers. Shkallë
shkallët duhet të trajtohet me sandblasting, ndarë sAwN,,
buchardirovannymi ose lëmuar. Rock kopsht, rockeries për të krijuar kompozime
e shkëmbinjve dhe bimëve mund të përdoren pothuajse të gjitha llojet e gurit - blloqe, gur,
gur gëlqeror, rrënojat grimcuar apo guri, granit dhe propozoj. Mos përdorni të mëdha
numri prej guri - ky kopsht shkëmb do të duken artificiale. Domosdo
përdorim në përbërjen e shkëmbinjve të madhësive të ndryshme. Kujdes! Kur përdorni
gëlqeror duhet të mbillen tjetër për asnjë bimë që kërkojnë acid
tokës. Duke e bërë element rezervuar fundit që plotëson çdo
oborr, është një pishinë pajisje ose pellg. Zgjedhja e guri për dekorimin
Rezervuari është pothuajse e pakufizuar. Por ka edhe përjashtime: është më mirë të mos përdorin
gëlqeror, dolomite dhe mermer. Uji lan larg nga kalciumi e tyre, e cila çon
për të ndryshuar përbërjen e ujit dhe tokës, dhe kjo ndikon negativisht në zhvillimin e
bimët dhe peshkatari. Pellgje artificiale të bërë nga boulders të ndryshme
madhësinë, gurë të latuar dhe të grimcuar, zhavorr, gur, Booth. Bukuri
Shumë lloje të mund të jetë i vlerësuar nga njomje tyre në ujë. Për shembull,
në ujë "gjallë" gjarpri. Si për të mbrojtur gur? Përkundër faktit se guri
shumë të fortë, ajo merr pista me kalimin e kohës dhe të plakjes. Pra, nga koha në kohë
duhet të jenë guri i lëmuar ose i përzier me rërë. Sipërfaqe të qetë me pak poroze,
Prandaj, përmbajtja e lagështisë dhe thithjen e kapaciteteve të gurit ul. Gjithashtu
gurë trajtohen me një pajisje mbrojtëse hidrofobik i projektuar veçanërisht
për guri. Shumë nga këto mjete përmbajnë fungicides. Pas këtyre
droga ngjyra e gurit bëhet më i ngopur. Si të pastër? Disa
shkëmbinj guri si gur gëlqeror, me moshën, duket edhe më mirë. Të tjerët
njëjtë (p.sh., ranor) është e lehtë për të absorbuar poshtër, dhe pre pikëpamjen e tyre. Ndotur
sipërfaqe mund të lahen apo të pastrohen sandblasting.

Share This Post: