Ëndrra e shumë njerëzve është që vetë një shtëpi , pos që , natyrisht ,
duhet të jetë së paku një zonë të vogël . Toka nuk duhet të mbjellë
diçka krejt të ndjekin atë. Në këtë ditë do të ndihmojë në çdo dyqan online
zinxhir lëndinë , mini - traktorë dhe pajisje të tjera kopsht.

Nëse ju vendosni për të mbjellë një kopsht rreth shtëpisë, pastaj të kujdeset për atë vetë
do të lejojë një numër të madh të mjeteve: një aerator, makinë prerëse, etj Aktualisht,
ndërsa të gjitha këto lloje të makinerive kopsht, plus të blerë një sharrë elektrike me zinxhir është gjithmonë e dobishme
dhe me lehtësi në çdo dyqan specialiteti. Më i rëndësishëm dhe thelbësor
Çështja është zgjedhja e materialit për ndërtim sepse ajo është gjithmonë e mundur
blerë pompë uji apo një ngrohës të ri, por të ngrohur për të rindërtuar ose të
shtëpi nuk është aq e thjeshtë, kështu që është e mirë për t'u kujdesur për energjinë e saj
karakteristikat. Ai duhet të kombinohen forcë, qëndrueshmëri dhe të mira
izolues pronave. Kohët e fundit, gjithnjë e më shumë popullor në materialet e ndërtimit
janë të lehtë konkrete: betonit, betonit shkumë, zgjeruar konkrete balte lehtë, etj Konsideroni
shkumë-betonit. Këto materiale nuk kanë shumë kohë më parë, por tashmë kishte
fituar besimin e konsumatorëve. Vërtetë, ata janë përdorur për të ndërtuar të ulët rritje-
ndërtesa, por është e mjaftueshme për godina banimi dhe industriale.
Teknologjia për prodhimin e betonit të lehtë është fare e thjeshtë. Zgjeruar balta konkrete lehtë
përgatitur duke shtuar izolim për përzierje konkrete (bllok betoni,
plastik) dhe foamed konkrete - shkumë nga kimike dhe fizike
mënyrë. Kjo prodhon një dritë konkrete poroz me një të vogël
përçueshmëri termike. Claydite konkrete shkumë dhe kanë karakteristika shumë të ngjashme,
por për shkak të teknologjive të prodhimit të ndryshme ekzistojnë disa dallime.
Claydite ka një nivel të lartë të izolimit termik dhe të reduktuar pak
forcë. Vëllimi i pushtuar nga shtesë në përzierje konkrete mund të jenë të ndryshme.
Ky material është e lehtë për të bërë në vend shumë. Si
gazuar konkrete, ai ka një jetë të gjatë dhe praktikisht nuk ka të ekspozuar
plakjes. Konkrete shkuma është përdorur shpesh për izolim, për shkak se
si densiteti rritet me një rënie në cilësi e saj izolues,
dhe forcën, të cilat nuk luajnë një rol në këtë rast është zvogëluar. Kjo
materiale, si dhe zgjeruar konkrete balte lehtë mund të bëhen direkt në
ndërtimit dhe kanë një dendësi të ndryshme. Si rezultat i ndonjë
e betonit lehtë në një kosto relativisht të vogël mund të ndërtohet sa
shtëpi e fortë me teplosberezheniya të mirë. Përdorimi i ndërtimit të blloqeve
e nxjerr shkumë nga goja ose keramsit ndjeshëm përshpejton ritmin e ndërtimit. Kryesore
keramsit mungesa është më e lartë në krahasim me konkrete shkumë
nivelin e zbatueshmërisë. Dinjitetin e të gjithë konkrete lehtë është
relativisht të lartë rezistencës acar, miqësi e mjedisit dhe izolim të mirë të shëndoshë.
Për t'iu përgjigjur pyetjes se cilat nga këto materiale janë më të mira dhe më e lirë për të përdorur
ndërtimin e një shtëpie, definitivisht jo. Kjo varet direkt në
koston e ofrimit të prodhimit dhe qëllim. Pak më të zakonshme
Konkrete shkumë është më mirë për shkak të kursimit të energjisë pronave. Aktualisht,
ditë për të gjithë izolimin termik dhe karakteristikat forcën e shkumë konkrete-
para konkrete gazuar. Dhe që saktësi gjeometrike të blloqeve të
lejon përdorimin e Masonerisë tonkoshovnuyu në vend të llaçit të çimentos, ajo
gjithashtu rrit normën e izolimit termik.

Share This Post: