Votuesve nëzanesut zonë në bazën e të dhënave kompjuterike , të cilat nuk do të lejojë
të marrë një fletë votimi e dytë .

Parlamenti edhe një herë e ndryshoi ligjin zgjedhor. Sipas të reja
Formulimi i ligjit "Për Regjistrin Shtetëror të votuesve," zgjedhës që
në ditën e votimit jo për një arsye të mirë për të votuar në vend
Regjistrimi merr mundësinë për të votuar në një vend tjetër pa ndryshuar
adresat e zgjedhjeve - që është e mjaftueshme për të jo më vonë se pesë ditë
para zgjedhjeve apo referendumi për të shprehur dëshirën e tyre për të votuar në organin
shtetit regjistrin e vendbanimit, duke mos vendosur çështjen e "shkarkimit"
sipas vendit të banimit. Tani ju as nuk keni nevojë për një votim të mungojnë, në mënyrë që të
nga të dhënat e regjistrit të shtetit do të transferohen automatikisht në vendin e
vendbanimit (dhe ka emri juaj do të bllokohet - që është dy herë më
Vote dështon). Ky është një ndryshim të rëndësishëm për ata që jetojnë
dhe punon në të njëjtin qytet, dhe është regjistruar në një tjetër: në qoftë se ju kishte për të shkuar
ku është i regjistruar për "unsubscribe" (për shembull, që u mbyll rrugën e
vendvotime, qindra e mijëra emigrantëve që banojnë në Kiev)
tani çdo gjë mund të zgjidhet, ku ju jetoni me të vërtetë. "Ky është një ndryshim progresiv,
bëhet jo në bazë të çdo zgjedhje të veçantë - thotë KQZ-anëtar Michael Ohendovsky.
- Merr parasysh përvojën e tërë e shtetit regjistrin vitin e kaluar, dhe një version të ri të ligjit
bën jetën më të lehtë për votuesit. Rastësisht, zgjedhjet lokale më 31 tetor
këto ndryshime janë pothuajse asnjë shqetësim, sepse, ndërsa, për shembull, në Kiev, është e pamundur
Votojnë në zgjedhjet për këshillin e qarkut Donetsk ose Lviv. Kjo është e vërtetë
zgjedhjeve nacionale dhe referendumet. "

Share This Post: