Tashmë , ndërmjet stacioneve metro " Minsk " dhe " Heronjve të Dnepr " qëndron
rreshtin e dytë e një qendre tregtare të madh , i cili fillon
në gjysmën e parë të vitit 2011 . Kat të tërë të tretë të ndërtesës do të zënë një të madhe
komplekse e ujit .

Banorët e zonës përkatëse ndërtimin e një detyroj në linjat e metrosë.
Kush e di, papritmas një qendër të mirë ditë me ujë not park pishinë
dështojnë të drejtë në metro? Megjithatë, arkitektët, si dhe inxhinierë të projektimit
qendra, thonë se vendasit në kthim. "Ne kemi bërë llogaritjet e testit
në një park ujor dhe i dha në përfundimin se struktura metalike dhe fondacionet
kjo ngarkesës do të vazhdojë. Zhvilluesit të projektit kanë zvogëluar sasinë e ujit, thellësia
pishina. Kur thellësinë e pishinës një mesatare prej 0, 3-0, 5 metra të ndërtimit,
nuk kërkojnë përforcim. Në zonën ku thellësia është 2 metra, do të kandidojë
forcimin e strukturave ". Udhëzime KSHZ specifikuar se shitjes me pakicë dhe argëtuese
kompleks është ndërtuar në një bllok të veçantë konkrete për $ 10 milion,
që mund të përballoj edhe rrokaqiell. Për komente për sigurinë e
ndërtesë e re, ne u profesor i asociuar i Kyiv Kombëtare Universitare
Ndërtimi dhe Arkitekturës Viktor Divakov. Sipas Viktor Ivanovich
në kohë sovjetike mbi linjat e metrosë ishte e pamundur për të ndërtuar diçka që nuk ka tregti
qendra, por edhe dritë e ndërtesës. Por në sajë të teknologjisë moderne dhe e re
zhvillimit, ajo u bë e mundur. Në këtë dizajn të strukturës që do të
dritë maksimale. "Nëse qendra ka mbledhur dhe vendosur një park ujor,
pastaj një jo vetëm që duhet të forcojë themelet e një ndërtese, por tunelet
Metro - vënë trarëve të tjera për të forcuar shtyllave. Përndryshe, terren
lehtë mund të prosest ", - tha arkitekti.

Share This Post: