Ajo ishte një ryshfet marrë zyrtare për kontrollimin e automjetit KCSA tyre
shërbimet

Kryeshefi i KSCA Transportit arrestuar për grabitje
një ryshfet prej 100 mijë hryvnia . Sipas kreut të SBU shtypit -center
Marina Ostapenko , një 35- vjeçar zyrtare të Drejtorisë kryesore e Transportit KCSA
me forcë nga një entitet tregtar me 100 mijë UAH . për rinovimin e kontratave
për shërbimet e pasagjerëve në Kiev . Sipas Ostapenko , zyrtare
u arrestua " në të nxehtë ", kur marrë këstin e parë në shumën e ryshfetit
50 Ths . në zyrën e tij gjatë pushim dreke . Ostapenko
raportoi se aktualisht prokuroria e hapi një çështje penale në Kiev
në lidhje me një zyrtar të st.368 Pjesa 2 ( ryshfeti në një shkallë të madhe
zyrë apo një person i cili mban një pozicion përgjegjës ) i Kodit Penal
Ukraina dhe gjykata të martën për të zgjedhur një masë zyrtare të përmbajtje. sipas
Shefi i Media Center, pas oficeri i paraburgimit u sëmur dhe KSCA
ai u shtrua në spital në spital .

Share This Post: