Teatrit, siç e dini , fillon me një vegjë, por shtëpia - në kuptimin më të gjerë
- Në korridor . Korridor të parë u takua jashtë shtëpisë , dhe përshtypjet e para
shtëpi (dhe pronarët e saj ! ) i formuar këtu. Pajtohem , të errët
holl i copëzuar do të anulojë të gjitha truket e projektimit nëtë tjera
dhoma.

Bëni sallë një look elegant nuk është që vetëm mund të ketë për të shkuar
shërbimet e një projektuesi. Nëse korridor mjaft të vogël dhe të pakëndshme, mund të
fix rizhvillimit. Mos harroni vetem se edhe ndryshimet e vogla të
Apartamente kërkojnë koordinim me Departamentin e Arkitekturës dhe Urban BTI: nuk
kjo - rrezikuar tona. Korridor - zakonisht një dhomë të vogël, dhe gjëra në të
duhet të jetë i aftë të mjaftueshme: veshje të sipërme të sezonale, headwear
dhe këpucë, çadra, çanta dhe çelësat, respektivisht, rafte dhe grepa për ta, një pasqyrë,
si dhe gjëra të tjera pak si polish këpucëve dhe furçat veshje. Tani ndaluar!
Parimi i parë i korridor elegant - vetëm atë që është e nevojshme dhe asgjë më shumë.
Poshtë me patina patina, shkopinj peshkimi dhe kanaçe e bojës, e cila qëndron në qoshe!
Stok "ngrënë" hapësirë, por lejon komoditetin e
harroni. E pra, në qoftë se në korridor ka një vend për dollap, në të cilat
organizuar të akomoduar të gjithë që është përdorur çdo ditë. Specular
wardrobes fasada ndihmon të kuptojnë parimin e dytë të korridor elegant
- Prania e pasqyra dhe dritat e ndritshme. Nëpërmjet sallën pasqyrë do të duket si
gjerë, të ndriçuara mirë dhe nuk ka dëmtuar. Së fundi, rregulli i tretë
sallë të bukur dhe të rehatshme - një unitet të stilit, jo vetëm në mes të
orendi në shtëpi në sallën e vetë, por edhe në mes të projektimit dhe të gjithë salla
në shtëpi. Për fat të mirë, mobilje korridor dhe pajisje të ndryshme për të kënaqur e tyre
diversitetit, kështu që ju mund të krijojë një look elegant që i përshtaten çdo shije dhe në
çdo buxhetin e familjes.

Share This Post: