Peshojnë të gjitha " pro " dhe " kundër"

Nga perspektiva e gruas nëna, zgjedhje "për të punuar ose të rrinë me një fëmijë"
duhet të përcaktohen nga një parim i thjeshtë: nuk ka motivim - për të punuar! Motivimi
siç e dini, mund të jenë shumë të ndryshme. Së pari, të pozitës financiare
në familje, dhe kjo, natyrisht, gjithashtu vlen edhe për gratë e martuara, dhe më shumë
pamartuar. Së dyti, nëse një grua është e nevojshme për rehati psikologjike
mbajnë të ardhura të mirë. Së treti, në qoftë se energjinë e palodhshme
nuk mund të kufizojë veten vetëm për kanalin e prindit dhe kërkon diversitetit.
Së katërti, në qoftë se ju duhet të kuptojnë veten si një njeri që mund të
të gjitha në të njëjtën kohë, nëse ka të tillë një temë ambicioz. Së pesti,
Nëse ju doni të mbushur mungesën e komunikimit dhe mungesa e shoqërizimit. Së gjashti,
shtatë dhe të tetë - është nevoja për të ruajtur, të thelluar, brez
aftësive mund të jetë në trajnim të avancuar, dhe ndoshta
dhe një dëshirë për të përdorur dekreti të jetë kohë e mirë për të bërë
rikualifikimit. Punën e mundshme 'pro' në pushim të lindjes do t'i japë kryesore
"Plus", që do të jenë të kënaqur me arsyet për të cilat ju në të vërtetë
dhe të fillojnë të punojnë. Një tjetër "plus" - puna do të ju ndihmojë të shërohen më shpejt
pas lindjes, e vënë veten në formën e duhur fizike dhe mendore. E megjithatë,
sepse puna është me leje lindje, ka shumë të ngjarë, apo
shtëpi me bazë, ose grafikë të lirë, ju mund të përjetojnë të mirat e ri
punojnë si të tilla që ju nuk e keni përjetuar kur punojnë në orën në zyrë:
1. Nuk ka nevojë për të kandiduar në shpejtësi të rrezikshëm deri në kohën që "B" 2. Ju nuk jeni të rrethuar me ziliqar
kolegët dhe bosëve, tiran vogla, 3. Ju nuk mund të bindur orarin e përgjithshme
për të planifikuar ditën tuaj, në varësi të ngarkesës së punës dhe
duke marrë parasysh biorhythms tuaj individuale (ditë / orëve të natës), 4. Juaj
të ardhurat varet vetëm nga ju 5. A punoni në të njëjtën kohë
ju - falas! Ndër të tjera, ju keni bonus e kursimit për transportin
për drekë në kafene dhe duke respektuar kodin e veshjes. Nga rruga, statistikisht të mëdha
përqindja e femrave të hahet këto përfitime, dhe vazhdon të punojë pas lindjes
në grafikë të lirë ose në shtëpi jo, duan të kthehen në zyrën e mërzitshëm
punës. Jetë e mundur "minuset" Mos ndërtuar iluzioneve që punojnë në pushimit të lindjes
harmonike të përshtaten në të lindjes tuaj, nuk do të shkaktojë konflikte brenda
veten dhe të mos jetë subjekt i debatit (madje dhe bindjet) në mesin e të afërmve
njerëzit. Kryesore "negative", - duhet që gjithmonë të bilancit amësisë
dhe puna që do të kërkojë për të "thyer" ju në gjysmë. "Më pak" është gjithashtu
dhe që ju të pashmangshme do të ndjehen si tërhequr një rrip të dyfishtë, në krahasim me
burri i saj, për shembull, që vetëm punon. Kjo ndjenjë në vetvete
vështirë, por ajo mund të çojë në komplikacione në marrëdhëniet me burrin e saj, shkruan
bt-lady.

Share This Post: