Ministria ukrainase e Strehimit është konsideruar metoda të reja që kanë të bëjnë me të debitorëve

Për pagesë të vonuar e faturave të shërbimeve do të vlerësohen gjobat dhe dënimet ,
tha në një konferencë për shtyp ministri , për të Strehimit dhe Utilities
Yuri Hivrich . Ministria konsiderohet gjithashtu një opsion që do të lejojë
për borxhet e veçanërisht i madh për të përshkruar të pronës dhe përzgjidhni një apartament . në këtë
Skema kohën përjashtim të borxheve dhe gjobave është në zhvillim
Megjithatë , ministria e vendosur për të luftuar me debitorët . "Më lejoni t'ju kujtoj
që më 7 gusht një ligj u miratua në lidhje me sistemin gjyqësor . Ata pikturuar një më të thjeshtë
çështjet lidhur me përjashtimin e borxheve për shërbimet komunale .
Për shembull, përreagimin me vonesë për një vendim gjyqësor do të jetë i ngarkuar
gjoba të rënda , deri në 3 vjet burg ", - tha ministri . Ai vuri në dukje
se 75% e faturave në fund të shërbimeve të paguajnë .

Share This Post: