Për disa , në fund të dhjetor -kohën e përtacisë , por të dikujt tjetër - një shans për të fituar para shtesë .
Pas periudhës festive e punës nuk është e mjaftueshme , këtu , dhe punëdhënësit të fituar
njerëz në punë të përkohshme . Ku tani ne kemi nevojë për njerëz të gatshëm për të punuar në pushime
mësuar"Sot " .

Për ndihmën e Santa Claus për të punuar më shumë për korrierët. Shpërndarja e dhuratave,
Urime dhe postës në zyrën si dhe kuti postare,
Ju mund të fitoni 10-12 UAH. në orë. Punës 6 orë në ditë, një javë
Ju mund të përshtateni buxhetin tuaj për 420-500 dollarë. PARA PARA ZYRA fallsifikimit të pazakontë
sugjeron një mënyrë për të bërë ndonjëherë vetë jetën. Shumë të mirë në atë
sidomos në ditët e fundit para pushimeve, kur njerëzit kanë fundjavë fillojnë
angazhuar nga afër në blerjen e produkteve dhe dhurata dhe rreshtuar në supermarkete
radhë kilometër. Por ata nuk qëndrojnë të gjithë kanë kohë. Dhe ju keni
dhe ju duhet të ofrojë një vend në biletari duke qëndruar në bisht me një çmim të arsyeshëm -
vetëm 5 USD. Nëse ju të punësojë një anëtar i familjes, 15,00-22,00, duke punuar
"Sa e vështirë si këmbët," të gjithë së bashku mund të jenë "podkalymit" për 1000 UAH. Dhe ndarjes
nuk është e nevojshme - çdo gjë shkon në një familje tenxhere. Vetëm të zgjidhni një supermarket
të mëdha, kështu që nuk ka qenë shumë banka. Infermiere në butonin, nëse ju kanë përvojë të
dado apo punë shërbyese, ju mund të sigurtë të kthehet në agjencitë e rekrutimit
personelit. Ajo është gjithashtu një nga profesionet më të popullarizuara për periudhën
pushime. "Çupë kërkojnë pronarët e shtëpive të mëdha. Si rregull,
ata tashmë kanë një punonjës të përhershëm, por edhe për para-pastrimi mund të
të marrë dhe të ndihmës. Pra, me nannies. Të përhershme, lëshuar zakonisht në të vogla
pushime dhe të punësojë smenschitsu fundjavë ", - thotë Alexander Zaitsev
Menaxheri i zhvillimit dhe personelit të agjencisë në familje të shërbimit "zonjë".
Agjencia e me vlerën emrin e reputacionit të tyre dhe të bashkëpunojnë vetëm me të besueshëm
personelit. Përvojën e nevojshme - të paktën një vit. Gjithashtu kërkojnë medspravki
dhe rekomandimet. Normat për pastrimin e shtëpisë varet nga kompleksiteti i punës.
8-10 orë të paguajë 400-800 dollarë. Babysitting shërbimet janë vlerësuar më të larta se zakonisht:
nëse tarifë standarde për babysitting 50 UAH. në orë, në prag të Vitit të Ri të
është të paktën 100 UAH. Kamerieri kërko ditë para e lumturisë
e mundur dhe në restorante. Sipas Rostislav Atamanchuk, menaxher restoranti
"Panorama", punëtorët e përkohshëm janë të nevojshme për të shërbyer ngjarjeve të mëdha,
kur stafi restorant nuk është e mjaftueshme. "Në mënyrë tipike, banket ose
pritjet e më shumë se 300 njerëz ", - thotë eksperti. Dhe tani e sezonit
"Korporativok" në mënyrë që këto "ngjarje e madhe" mbahen çdo
ditë, deri më 31 dhjetor, dhe probleme me gjetjen e punës me kohë të pjesshme nuk duhet të jetë.
Vërtetë, nëse supermarkete për punë të përkohshme janë të gatshëm për të marrë njerëz, pa
përvojë në restorant është e nevojshme. "Përveç kësaj, përparësi i jepet
burrat në 30 vjet "- tha Marina Solienko, drejtor i restorantit" Shangrila ".
Pagesa e punëtorëve të përkohshëm në restorant varet nga kualifikimi dhe statusin e
ngjarje. Për një ndryshim në 12 orët që ju mund të fitoni 200 USD. deri në 600 UAH.
Dhe kjo mund të jetë një tavan, pasi, sipas Marina Solienko, të përkohshme
kamerierë punësuar shpesh për një ditë. Tip - shkoni në punë të dytë
në ato institucione ku një pjesë e shumës së paguar më parë, dhe paratë e mbetura
- Pas punës. Fitim parashë për veprimet dhuratë Tani çdo vetë-respektuar
një qendër tregtare ofron aksione dhuratë. Dhe për këta të rinj kanë nevojë
pamjen e këndshme, të cilat mund të në një kuptim, me arsye, me marrëveshje
propiarit reklamohen produkt. Ta themi thjesht, nxitësit. "Për Vitin e Ri
ata janë më të popullarizuara "- thotë Elena Popova, Drejtor i Departamentit
rekrutimin e "lopë deti dhe partnerët". Në orë të paguajnë një mesatare prej
17-25 UAH. Si rregull, punë - 4-5 orë në ditë. Totali për aksionet dhuratë
e cila do të zgjasë 22-31 dhjetor, ju mund të fitoni 1250 USD. Këshillë
- Zgjidhni agjenci që ofron për të punuar mbi një bonus pushime.
Këto janë. Gjëja kryesore - kërko mirë. Shitës "bukurisë" Shumica running
produkt i gjysmës së dytë të muajit dhjetor - pemën e Krishtlindjes. Deri tani, ndoshta, një nga më të
kërkuar vende të lira të mallrave shitësi gjemba. Duke shënoi tre në motor kërkimi isha i vogël
fjala "shitësi kërkon pemë," gjetur unë në disa sekonda rreth një duzinë
propozime të tilla. Befasuar nga ndryshimi në pagesë. Për shembull, një shitës i artificiale
Christmas pemë dhe e Krishtlindjeve lodra pranë një qendër tregtare për 2 javë me 8.00
premtim për të paguar 19,00-4000 UAH. Por në këtë njoftim: "Në Vitit të Ri
ditë, nga mesi deri nga fundi i dhjetorit të kompanisë nevojshme shitjes Pemë
në treg. Pika e shitjes rajoneve qendrore e Kievit. Orari 7.00
20.00 "- premtim për të paguar vetëm 1.500 USD. Mirëpo, pagë prej 4.000 USD.
mund të jetë thjesht një karrem të kafshoj më shumë njerëz. Ajo mund të
"Draw" drita mirë, shumë shpejtë të tregtisë në mallra të gjelbër. Në të vërtetë, si
Në mënyrë tipike, shitësi merr UAH 50-100. ne dite plus 5% të mallrave të shitura.
Këshillë: Ju pranoni të punës, ku të paguajë çdo ditë, por jo në fund të kontratës
periudhe. NË përmirësim të ruajtur të gjitha festat janë të shoqëruara të konsumatorëve
bum, kështu që supermarkete janë në nevojë për fuqi punëtore shtesë. "Ne
Rekrutimi i stafit të përkohshme për të punuar për katër ditë para se të
Vitit të Ri "- tha Oksana Stetsenko, zëvendës drejtor i Rrjeti i Burimeve Njerëzore
supermarkete "Silpo". Para të gatshme për punonjësit e përkohshëm të mos burg. Zakonisht
fitimet e tyre për paketimin e mallrave, pastrimin, shkarkimin e mallrave. Për
përvojë të tillë të pakualifikuar punë nuk është e nevojshme. Paguhet, megjithatë, për atë pak:
ore 08,12 USD. Totali për 4 ditë, në qoftë se punoni çdo ditë për 8 orë
Ju mund të fitoni 400 USD. Në lidhje me këto vende të lira ju mund të gjeni se si
vende për punësim, si dhe direkt në supermarket. "Eja
dyqan, të kërkojë, të themi, një roje të sigurisë, ku specialisti
personelit ose administratori. Ata do të ju them se ka punë të ngjashme, "
- Thotë Oksana Stetsenko. Këshillë: Ju vijnë në supermarkete qendrore
rrjetit. Nuk ju do të keni të ditur se cili prej, të themi, dhjetë dyqane nevojë për njerëz.
SHEFIT, dy metër! "Kërkesa për shërbime taksi gjatë festave, më rrit mesatarisht
20-30% e urdhrave të premten-e diel, - thotë Ivan Chica
Drejtori i "Taxi Allo". - Por, për të fituar para shtesë gjatë pushimeve
e mundur vetëm në të vogla, fillimin e zyrave. Në kompanitë me reputacion që veprojnë
në treg për shumë vite, kërkesat strikte për shoferët dhe automjete, kështu që
arritur atje për 2-3 ditë nuk ka kuptim. " Për Vitit të Ri, në bazë të
Ivan Chica, mund të prishin UAH 500-1000. Kush më mirë fat. Ndërsa 10%
otstegnete shërbimin taksi për dhënien e urdhrave.

Share This Post: