Pagat vonuar janë të shoqëruara zakonisht me nevojën për të huazuar para
dhe disi të dalë nga situata .

Por çfarë nëse paratë nuk ishte paguar për disa muaj, autoritetet
ushqen 'mëngjes ", një punë të re pothuajse e pamundur për të gjetur, dhe ata që
mund të ketë diçka për të marrë hua, nuk ekziston më? Sipas Goskomstat, madhësia e neotdannyh
pagat për muajin e rritur me 4, 4%. "Ne ishim të ndjekur dhe të kërcënuar për të thyer krahët dhe këmbët"
Në Kharkovit, tashmë atje ishte një tragjedi - nga dështimi i zemrës të shkaktuara nga
sosje, vdiq nga departamentit teknik punëtor manual "Gorelectrotrans" Valeri
Zvyagintsev. Pas kësaj, punonjësit e transportit hynë në grevë, edhe pse ata ishin të kërcënuar
pushimit nga puna dhe madje edhe represioni. Pas disa ditësh të publikut
transportit në qytet nuk ishte duke punuar, autoritetet gjetën një mënyrë për të dalë. Jo, unë nuk ka paguar
pagave, dhe të dëbuar, fjalë për fjalë, makinës rrugë për të punuar. - Në
depo tramvajit erdhi për të Drejtorit të Përgjithshëm të milicisë - tha
"BB" Andrew Ilgen, kreu i iniciativës së grupit mbikqyrës të "thyejnë".
- Njerëzit u larguan sleeves dhe shtyrë në trafik. Frikësuar Thjesht:
dikush shkarkuar, dhe shumë kanë premtuar për të thyer krahët dhe këmbët. Në këtë ditë
gjashtë herë në depo erdhi ambulanca. Disa anëtarë të stafit ishin të
sulmeve të zemrës. Sipas Andrew, borxhi në mënyrë që autoritetet e qytetit
dhe nuk kthehet. Është paguar rrogë për muajin gusht dhe shtator, në pjesën
2010. Sot dhe nesër në të gjitha dyqanet e përsëri të mbajë një takim për të krijuar
Sindikatës së Pavarur. Ajo gjithashtu ka qenë ngritur në Prokurorinë e sotme
të shtoni edhe në atë bazë dëshmitë: video dhe audio files. Por mund të
për të arritur diçka në një vend ku ka një lloj komploti i përgjithshëm
kundër atyre që nuk mund të mbrojnë veten e tyre? Shumica borxh Donbas
Në fakt, situata në Kharkiv - jo i vetmi. Fuqia e Chernigov
nuk mund të gjejnë fonde për të paguar 11, 7 milion pagat hryvnia. Punësimi publik
Jaltë, mund të marrë gjakun e tyre (7, 5 milion hryvnia) vetëm "nën pemën e Krishtlindjes."
Në përgjithësi, sipas të dhënave zyrtare, borxhi për buxhetin e pagave
vendi arriti në 1 miliardë 340 milionë hryvnia. Pra, nuk ka të holla
ulur rreth një milion njerëz. - Për fat të keq, një pjesë e madhe e buxhetit të
do të festojë Vitin e Ri pa pagesë. Çfarëdo që mund të thuhet në qeveri,
por gjendja nuk është përmirësuar. Nuk ka asnjë shpresë dhe që punonjësit shtetërore do të paguajnë
vitin e herën tjetër - kryetar i sindikatës së pavarur
Oleg Vernik. Shumica e autoriteteve lokale dhe shtetërore të banorëve Nedodaev
Rajonin Donetsk - 253, 6 milionë UAH. Në Kharkiv dhe rajone Luhansk - 143, 5
dhe 116, 4 milion USD. Në kryeqytetin - 131, 4 milion ... Këtu është, vaunted "kujdes
për njerëzit "dhe vaunted" disiplinën fiskale "në pushtet. Dhe mos harroni, edhe
në verë ata rrahin zemrat e tyre, duke pretenduar se si të bëjë të gjitha të drejtorëve me vonesë
kompanitë paguajnë për stafin dhe për të paguar çdo vazhdohet
pagave. Well, pema njihet nga fryti i tij, dhe një njeri - në biznes. Ju
akoma besojnë në të ardhme të lumtur së bashku me drejtues? Elena Novikova

Share This Post: