Sa më shumë shoh gra që kalojnë shumë kohë në kompjuter
më të bindur - ajo është shumë e tyre të vjetra , - ka paralajmëruar kryesor i Britanisë
Michael cosmetologist Preydzher . - Unë edhe e quajti atë një "person kompjuter" . dëshmi
një person i tillë - mjekër saggy , "Turqia ", qafën dhe rrudhave të thella në
ballin dhe zonën e syve .

Nëse jeni duke kërkuar në schurites ekran ose vrenjt, rrudhat e parakohshme
ju janë të garantuara. Dhe për shkak të ulur gjatë me kokën ulur atje
sagging Chin. Sa më shumë kohë në këtë pozicion, muskujt e dobët
qafë që të çon në formimin e mjekër të dyfishtë. Për të parë veten në
Preydzher punë rekomanduar për klientët për të vënë pasqyrë e tyre të ardhshëm për të
monitoruar dhe nga koha në kohë për të hedhur në një pikëpamje, sidomos gjatë zellshëm
punës: - Një klient që bënë, ishin tmerruar nga ajo që
zemëruar ose tepër të rënda janë fytyrat e tyre në punë. Në këtë rast,
Çuditërisht, gratë më të pjekur janë më pak të prirur për të parakohshme
plakjen e kompjuterit. Por të rinj, që fjalë për fjalë nga fëmijëria
tashmë nuk mund të imagjinohet që punojnë pa një laptop ose kompjuter, dënuar pothuajse të
"Person Computer". Sidomos vajza 20-vjeçare që i përdorin kompjuterat
për ndonjë, madje edhe detyrat më të thjeshtë. Dhjetë vjet më vonë, ata mund të
duken shumë, shumë e shëmtuar. Pra, fjalë për fjalë të gjithë ata që
kalojnë duke përdorur kompjuterin për një kohë të gjatë, kërkon bukuri
shpesh të prishet, si dhe ushtrime për muskujt e fytyrës dhe qafës.

Share This Post: